Ahoj.
Má tu někdo zkušenost s firmou Enviro Projekt.? U nás vyhráli výběrové řízení na dodání přívěsu na hašení ale žádné recenze jsem na ně nikde nenašel.
Díky Petr.
Enviro Projekt
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
-
Re: Enviro Projekt
Příspěvek od Radek Vojík » 25.04.2025 12:23
Zeptej se ve Stráži pod Ralskem. Dle mne je to účelově založená firma.
-
Příspěvek od Petr Martínek » 25.04.2025 13:24
No právě. Když jsem si na netu lustroval recenze, tak jsem našel jen samé požadavky této firmy na obce o zaslání podkladů na VŘ a ohánění se zákonem o veřejných zakázkách. Jediný přívěs který jsem našel byl právě ze Stráže.Radek Vojík píše: ↑25.04.2025 12:23Zeptej se ve Stráži pod Ralskem. Dle mne je to účelově založená firma.
-
Příspěvek od Slausek » 25.04.2025 23:06
Ahoj, ano, máme od nich přívěs. Popravdě jsem jim moc nevěřil a chvíli jsem si dělal srandu, že máme přívěs, který svět neviděl, ale nakonec vše dodáno v pořádku. Některé věci se ještě dodělávaly a firma se k tomu stavěla dobře. Jak bude funkční a co vydrží teprve uvidíme, zatím ještě nebyl potřeba.
17.1. Proběhnul i inzerát od výrobce tady na bazaru, první fotka je přímo náš přívěs.
Jinak se ptej...
EDIT: teď koukám, že to máš kousek, tak skoč do auta a můžeš si ho prohlédnout ;-)
17.1. Proběhnul i inzerát od výrobce tady na bazaru, první fotka je přímo náš přívěs.
Jinak se ptej...
EDIT: teď koukám, že to máš kousek, tak skoč do auta a můžeš si ho prohlédnout ;-)
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz