Dotaz výjezd
Dobrý den chtěl bych se zeptat jak mám posílat výjezdy aby byli zveřejněny.Já jsem již dvakrát chtěl poslat výjezd a nikdy jsem ho nenašel.Nevím zda jej posílám na správnou adresu,ale byla napsána že se na ní mohou posílat výjezdy.Ta adresa je pozary@pozary.cz nebo je jinná?Děkuji
Dotaz výjezd
Nenašli jste vhodnou kategorii, nebo máte dotaz úplně mimo hasičinu?
-
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:22
re výjezd
Můžeš použít i přímý odkaz "aktuality zadané uživateli" - najdeš jej na úvodní stránce v pravém dolním rohu rubriky "Krátké zprávy". Ale nikde jinde se to neobjeví, než tam, je to trochu nešikovně schované a svým způsobem oddělené od normálních diskusí. Ideální by bylo, kdyby se upozornění na novinku z této rubriky rovněž objevilo v přehledu posledních zpráv v okně DISKUSE - aktuální diskuse.
Můžeš použít i přímý odkaz "aktuality zadané uživateli" - najdeš jej na úvodní stránce v pravém dolním rohu rubriky "Krátké zprávy". Ale nikde jinde se to neobjeví, než tam, je to trochu nešikovně schované a svým způsobem oddělené od normálních diskusí. Ideální by bylo, kdyby se upozornění na novinku z této rubriky rovněž objevilo v přehledu posledních zpráv v okně DISKUSE - aktuální diskuse.
Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán!
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:22
RE: Pták
Tam ne. Raději v Krátkých zprávách, už tak poslední diskuze dost potlačují samotné příspěvky.
Tam ne. Raději v Krátkých zprávách, už tak poslední diskuze dost potlačují samotné příspěvky.
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:22
re Kuba
Nebo tak.
Nebo tak.
Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán!
-
Příspěvek od Jiří Fojtík » 12.05.2008 15:22
re ruská vlaštovka
Děkuji ale mne by spíše zajímalo jak je mám dát do rubriky události a zda mohu později dodat i fotky(tím je myšleno po víkendu)
Děkuji ale mne by spíše zajímalo jak je mám dát do rubriky události a zda mohu později dodat i fotky(tím je myšleno po víkendu)
Zpět na „Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz