hasiči na vltavě
kde je hasičská stanici sídlící na vltavě?našel jsem že prej pod Palackého mostem st.č.9,ale také že na Janáčkově nábřeží v Praze se moc nevyznám,tak se na mě nezlobte,jestli je to jedno a to samí a eště jsem se chtěl zeptat,jestli tam jsou 24hodin deně?
hasiči na vltavě
Nenašli jste vhodnou kategorii, nebo máte dotaz úplně mimo hasičinu?
-
Příspěvek od Lukáš Vejvar » 12.05.2008 15:18
jj......
Čauuu,hale já mam zato,že je to fakt na tom Paleckého nabřeží,s mim vědět co potřebuješ???Kdyžtak ti pošlu nějaký informacičky...mejl na mě máš...tak s ozvi....Lukáš
Čauuu,hale já mam zato,že je to fakt na tom Paleckého nabřeží,s mim vědět co potřebuješ???Kdyžtak ti pošlu nějaký informacičky...mejl na mě máš...tak s ozvi....Lukáš
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:18
Pod palacakem
Je to presne tak - protoze Janackovo nabrezi je kolme na Palackeho most. Ono v tom miste je to s ulicemi dost komplikovane, k vode tam ma nejblize takova "naplavka" jmenem Nabrezni, pak jde normalni ulice Horejsi nabrezi (ktere jde paradoxne spodem _pod_ mostem (tudiz tam nejsou zadne domy) a Janackovo nabrezi je az nahore o nekolik metru vys (breh je zde kvuli velke vode umele zvysen). A ted si vyberte... A IMHO je tam stala sluzba, protoze onehda, kdyz v noci horely Zlute lazne, tak se od Vytone priritil i hasicskej skuner a strikal na to vodu . Navic vyletni osobni lode PPS jezdej normalne i vecer a v noci, takze...
Je to presne tak - protoze Janackovo nabrezi je kolme na Palackeho most. Ono v tom miste je to s ulicemi dost komplikovane, k vode tam ma nejblize takova "naplavka" jmenem Nabrezni, pak jde normalni ulice Horejsi nabrezi (ktere jde paradoxne spodem _pod_ mostem (tudiz tam nejsou zadne domy) a Janackovo nabrezi je az nahore o nekolik metru vys (breh je zde kvuli velke vode umele zvysen). A ted si vyberte... A IMHO je tam stala sluzba, protoze onehda, kdyz v noci horely Zlute lazne, tak se od Vytone priritil i hasicskej skuner a strikal na to vodu . Navic vyletni osobni lode PPS jezdej normalne i vecer a v noci, takze...
Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán!
Zpět na „Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz