Mám takový neobvyklý dotaz. Nemáte někdo náhodou tušení, kde končí dětské autosedačky po větších nehodách. Jde mi o to, že potřebuji sehnat jeden dílek - pružinu. Tento díl by měl tu nehodu přežít snad vždy.
Autorizovaný servis to samostatně neprodává a nabízí pouze výměnu celé nohy isofixu s tím, že to musí jít do Německa a cena je 3.900,-. To by byla skoro nová sedačka.
Ještě si můžu nechat pružinu udělat, ale toto by byla levnější varianta.
Dětská autosedačka po nehodě
Nenašli jste vhodnou kategorii, nebo máte dotaz úplně mimo hasičinu?
-
Re: Dětská autosedačka po nehodě
Příspěvek od hafina » 13.12.2018 09:01
Já myslím, že navzdory návodu k použití končí sedačka zase v autě a pokud je zničená, tak někde v kontejneru....
Já bych osobně u nehody zkoušel nějakým způsobem požadovat náhradu škody i právě za ty dětské autosedačky, protože u těch co mám já se píše, že se po nehodě už nesmí použít. Popravdě nevím, jestli to vůbec jde, chtít po viníkovi(pojištovně) nechat si zaplatit i autoseddačky, mobil atd...
Já bych osobně u nehody zkoušel nějakým způsobem požadovat náhradu škody i právě za ty dětské autosedačky, protože u těch co mám já se píše, že se po nehodě už nesmí použít. Popravdě nevím, jestli to vůbec jde, chtít po viníkovi(pojištovně) nechat si zaplatit i autoseddačky, mobil atd...
-
Re: Dětská autosedačka po nehodě
Příspěvek od papun » 13.12.2018 19:52
Při nárazu nad 10 Km se má vyhodit, ale jak říkáš, to asi moc lidí neudělá.
Každopádně pokud tebe někdo nabourá, tak máš nárok na zaplacení sedačky - ale musíš mít doklad o zakoupení (aspoň známý ho předkládal).
No jo, ale najít ten správný kontajner:). Zakoušel jsem i vrakáče, ale zatím nic.
Každopádně pokud tebe někdo nabourá, tak máš nárok na zaplacení sedačky - ale musíš mít doklad o zakoupení (aspoň známý ho předkládal).
No jo, ale najít ten správný kontajner:). Zakoušel jsem i vrakáče, ale zatím nic.
Zpět na „Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz