Aplikace pro “chytré mobily “
Nenašli jste vhodnou kategorii, nebo máte dotaz úplně mimo hasičinu?
-
Příspěvek od Vladislav K. » 05.02.2015 11:55
V tom chybu nevidím, když máš napojenou svolávačku na sirénu. Nám když se roztočí siréna, odchází po 10s SMS, takže i v tomto případě by to mělo fungovat.
-
Příspěvek od Vladislav K. » 05.02.2015 19:44
Protože to byl v té době jediný způsob jak dát info pomocí SMS ostatním členům o výjezdu. Bohužel SMS od KOPIS v té době nebyli ještě zavedeny. Samo, v dnešní době už rotačka lítá pouze při zkoušce sirén, ale ústředna stále funguje na tlačítko, aniž by se rotačka hnula. Chleba to nežere tak nevidím důvod k jejímu rušení :-).
-
Re: Aplikace pro “chytré mobily “
Příspěvek od Lukáš Vokoun » 06.03.2015 18:52
Nevíte někdo o nějaké aplikaci pro windows phone? Předem Děkuji
-
Příspěvek od JanK » 08.03.2015 00:14
Windows phone - mají v základním nastavení rozlišení tónu příchozí SMS, které funguje velice dobře. Pokud jde o aplikaci která toho nabízí víc, tak si myslím, že nic takového neexistuje a asi ani nebude.
Pro případné zájemce uvedu jak si u WP nastavit tón příchozích SMS dle odesilatele. 1) stáhnout si do složky Ringtones (v telefonu) nějaké vhodné melodie, pípání apod. Např. aplikací Free Ringtones. Z hudby v telefonu či na kartě nelze přímou cestou udělat vyzváněcí tón pro SMS. Nebo si připojen k PC stáhni vybrané tony na plochu PC a z ní pak Ctrl C- Ctrl V do výše zmiňované složky Ringtones
2) ve složce LIDÉ si najdeš kontakt u trerého chceš nastavit odlišný tón SMS. U zvoleného kontaktu klikneš dole na UPRAVIT (tužka v kroužku) - klikneš na +TÓN SMS a vybereš si co chceš.
3) aby ti hrála melodie, poplach či co si nastavíš celou písničku a né jen 5 s musíš udělat ještě jeden krok. Vlezeš do nastavení - vyzvýněcí tóny+ zvuky- spravovat zvuky aplikací- Zprávy a tam ODŠKRTNEŠ - Zobrazit informační zprávy. (nesmí být políčko zaškrtnuté!!! Musí být prázdné) Potom ti bude příchozí SMS hulákat tak dlouho, jak dlouhý budeš mít tón. Jedinej způsob jak ten tón přerušit, až ti příjde zpráva, je zmáčknout tlačítko na snížení hlasitosti. Hodně zdaru
Pro případné zájemce uvedu jak si u WP nastavit tón příchozích SMS dle odesilatele. 1) stáhnout si do složky Ringtones (v telefonu) nějaké vhodné melodie, pípání apod. Např. aplikací Free Ringtones. Z hudby v telefonu či na kartě nelze přímou cestou udělat vyzváněcí tón pro SMS. Nebo si připojen k PC stáhni vybrané tony na plochu PC a z ní pak Ctrl C- Ctrl V do výše zmiňované složky Ringtones
2) ve složce LIDÉ si najdeš kontakt u trerého chceš nastavit odlišný tón SMS. U zvoleného kontaktu klikneš dole na UPRAVIT (tužka v kroužku) - klikneš na +TÓN SMS a vybereš si co chceš.
3) aby ti hrála melodie, poplach či co si nastavíš celou písničku a né jen 5 s musíš udělat ještě jeden krok. Vlezeš do nastavení - vyzvýněcí tóny+ zvuky- spravovat zvuky aplikací- Zprávy a tam ODŠKRTNEŠ - Zobrazit informační zprávy. (nesmí být políčko zaškrtnuté!!! Musí být prázdné) Potom ti bude příchozí SMS hulákat tak dlouho, jak dlouhý budeš mít tón. Jedinej způsob jak ten tón přerušit, až ti příjde zpráva, je zmáčknout tlačítko na snížení hlasitosti. Hodně zdaru
-
-
Re:
Příspěvek od kevin86 » 08.04.2015 12:23
Ahoj,Josef Kutěj píše:přišel sem na to !!!!! :D musíš do zpráv, tam nastavení. Dole jít a tam je pokročilá nastavení. Klikneš a tam je pak " Systém. SMS apik. má přednost" tak to jen odklikni a už to faká :D :)
mam xiaomi MI2S, vyzkoušel jsem už úpně všechno co tu píšete a nic. nejdřív jsem to zkoušel na fire alert2 a teď mam sms od hasičů (taky mi ta app nešla dlouho stáhnout, psalo to systémovou chybu). Nemůže v tom být ještě nějaký fígl? jsem už opravdu bezradný...
díky moc za odpovědi.
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Re:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 11.04.2015 00:59
Už jsi na to přišel? Mám MI2S a FireAlert2 a všechno funguje. Co ti není jasné?kevin86 píše: Ahoj,
mam xiaomi MI2S, vyzkoušel jsem už úpně všechno co tu píšete a nic. nejdřív jsem to zkoušel na fire alert2 a teď mam sms od hasičů (taky mi ta app nešla dlouho stáhnout, psalo to systémovou chybu). Nemůže v tom být ještě nějaký fígl? jsem už opravdu bezradný...
díky moc za odpovědi.
Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán!
-
Příspěvek od Kuba_T » 09.05.2015 13:49
Je možné, že jsem něco špatně nastavil ... když jsem to ale zkoušel (přidat svoje druhé číslo a poslat si sms), tak to poplach hlásilo normálně. Když přišla zpráva z KOPISu, nic ...
-
Příspěvek od Michal » 31.05.2015 09:16
Ahoj nevýte jak u tabletu nastavit aby mě aplikace Fire alert 2 muluvila příchozý zprávu česky nejde mi to nastavit na S5mini to jde uplně vpohodě ale na druhém co má kamarád už ne. díky za pomoc Michal
Zpět na „Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz