žádost o přeřazení automobilu
Zákony, vyhlášky, nařízení a pokyny pro činnost jednotek.
-
Příspěvek od Kůďa » 08.05.2012 12:02
Prosím, můžeš více specifikovat o co Ti jde. Já znám pouze zařazení vozidla do IZS a vyřazení vozidla z IZS - na to jsou formuláře a musí je odsouhlasit HZS kraje-pak se neplatí silniční daň. Ostatní věci jako prodej nebo přeřazení vozidla z jednoho sboru do druhého je věcí obcí a HZS se může pouze o této skutečnosti informovat.
-
Příspěvek od Bukaj » 09.05.2012 20:55
chtěli bychom aby nám přeřadili casku od hzs. ale nevíme jak si podat žádost. chcem získat "vyřazené, nepotřebné " auto od profíků. ale nevím jak na to ... nedaleký sbor takto získal auto ale ti mi bohužel neporadí. a také vím že to může trvat dlouho... tak kdyby jsi o něčem takovém věděl a poradil mi budu rád :-D
-
Příspěvek od simas » 10.05.2012 13:48
Cau, nevim jake jste JPO, zda III nebo V, ale pokud jste JPO V tak od HZS asi na cisternu nedosahnete. Primarne jsou meneny cisterny u JPO III a ty pak odprodavaji/prerazuji svoje cisterny do JPOV. Vetsinou se nahrazuji u JPO III S706 CAS25. Je pak otazka jestli byste o takovou cisternu staly.
-
-
Příspěvek od Kůďa » 10.05.2012 22:23
pro Bukaj. Tak rada je jednoduchá. Žádost volnou formou musí napsat starosta vaší obce/města a adresovat jí řediteli HZS kraje ..... Žádost o bezplatný převod vyřazené CAS z majetku HZS na Obec ... . Dále ať v dopise stojí, jaká jste jednotka, kolik máte výjezdů, v kolikati obcích zasahujete, na co vše Vás HZS používá a pod. Toto stačí. A pak jen čekat. Takhle jsme dostali od HZS CAS 24 Liaz a od Policie ČR Škoda felicia combi a Opel Frontera- še bezplatným převodem.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky