Ahoj, je nějaká směrnice podle čeho se dá polepit vozidlo reflexní folii? Mám namysli , kde a jaká barva má být co se může nebo nemůže. Našel jsem jen EU č. 76/756 směrnice pro kamiony apod. Jedná se mě o polep DA - Transit. Dík
Jě mě jasné , že musím použít folii s homologací. ( 3 M)
Reflexní fólie - polep vopzidla
Zákony, vyhlášky, nařízení a pokyny pro činnost jednotek.
-
Příspěvek od Radek Vojík » 23.03.2015 12:18
Jednoduchý výtah ze složitých předpisů (včetně Předpisu Evropské hospodářské komise č. 48 - Jednotná ustanovení pro homologaci vozidel z hlediska montáže zařízení pro osvětlení a světelnou signalizaci, na který se odkazuje vyhláška č. 35/2007 Sb., v platném znění) máš zde: http://www.kon-kys.cz/dokumenty/napadne ... naceni.pdf
-
Příspěvek od Jakub Krajnik » 06.09.2015 18:40
V tomhle to nechápu...
Za 1) Auto je v majetku (případě SDH) v Majetku města takže pokud stím bude město souhlasit tak bych to neřešil. A polepil to reflexně...
a za 2) Pokud záchováš červená / bílá tak to může být každému jedno..
Jinak máme na naší tatře, celý bílý pruh v reflexní... Zvišuje to bezpečnost hasičů a vzhled auta to nemění...
Za 1) Auto je v majetku (případě SDH) v Majetku města takže pokud stím bude město souhlasit tak bych to neřešil. A polepil to reflexně...
a za 2) Pokud záchováš červená / bílá tak to může být každému jedno..
Jinak máme na naší tatře, celý bílý pruh v reflexní... Zvišuje to bezpečnost hasičů a vzhled auta to nemění...
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky