M.Kadlec
Myslím, - v že mícháte jablka s hruškama zápisu musí být vše, co se na radě řeší, nejen to, co by si rada odsouhlasila, že v zápisu bude. Ad absurdum by pak mohl zápis taky vypadat takto:
"Rada zasedla a odsouhlasila zápis."
Neoprávněné NE ženám v JSDH v Praze?!
Zákony, vyhlášky, nařízení a pokyny pro činnost jednotek.
-
Příspěvek od » 12.05.2008 15:26
To: Hynek Obroučka
Máte pravdu, ale já to myslel jinak. Jasně že je v zápisu vše, ale aspoň u nás je dobrým zvykem to dělat takto. Pokud se něco projedná, je dána otázka, zda to bude v takovém a makovém znění v zápisu. Pokud se jednalo o naprostou blbost, němělo se to odsouhlasit. Takhle jste za hlupáky, že souhlasíte s tím, co bratr hasič Spálenka vymyslel a uvedl.
Máte pravdu, ale já to myslel jinak. Jasně že je v zápisu vše, ale aspoň u nás je dobrým zvykem to dělat takto. Pokud se něco projedná, je dána otázka, zda to bude v takovém a makovém znění v zápisu. Pokud se jednalo o naprostou blbost, němělo se to odsouhlasit. Takhle jste za hlupáky, že souhlasíte s tím, co bratr hasič Spálenka vymyslel a uvedl.
-
Příspěvek od Jiří Sucharda » 12.05.2008 15:26
kdyz nam Lubos Spalenka
pomahal s prvnim rekordem, mel jsem jej za rozumneho cloveka a hasice, ale jak tady ctu, tak jsem jak v jirikove videni . JJS
pomahal s prvnim rekordem, mel jsem jej za rozumneho cloveka a hasice, ale jak tady ctu, tak jsem jak v jirikove videni . JJS
-
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz