Zdravim
Nevite nekdo, jestli je jeste mozne nechat nekde udelat revize na opasky Massport R1? A nebo uz nam sou na h....o?
Massport R1 - revize
Zákony, vyhlášky, nařízení a pokyny pro činnost jednotek.
-
Příspěvek od Zdeno Fájrmen » 06.04.2010 20:55
mám dojem že to druhé,že životnost mají 10(12) let od data vyroby když se nepoužívají a asi o polovnu méně když se používají...mám teda dojem ale ruku do ohně za to nedám
-
Příspěvek od Martin Prokop » 07.04.2010 07:31
No muselo se stim kazdy rok na revizy k vyrobci, ale letos ta firma nejde dohleat, zrejme zkrachovala. Telefony neexistujou a www je taky nejaka divna.
-
Příspěvek od Zdeno Fájrmen » 12.04.2010 00:26
[Martin Prokop - 07.04.2010 07:31] já mám dojem že ta firma už je v kytkách dýl... kupte si AP -1 od alpin bupexu a nebo polohovací pás od snahy Jaroměř( s tím zkušenosti nemam) ale vypadají solidně...ohledně toho alpinu, PRÝ to taky není firma která by se měla držet do budoucna na trhu, ale to jsou poze jen spekulace co jsem zaslechl...ale s alpinem jsme velice spokojený
-
Příspěvek od Ondra Belica » 12.04.2010 12:35
Je to tak, jak píše Martin, Massport už opravdu na trhu není. Takové to paběrkování, které v posledních letech Massport předváděl, ukončila smrt I. Rajnocha. Bez ohledu na všchny další aspekty v podobě kvalitiy a tak, opasky R1 rozhodně není cesta správným směrem.
Takže zbývají:
Alpin Bupex
Singing Rock (nyní již pouze coby divize fy Lanex)
Snaha Jaroměř
ze zahraničních pak:
Timus Safety (nový model opasku opaksu Fireman má co do sebe)
Petzl.
Všechno ostatní za to buď vůbec nestojí, anebo dostupnost revizí či servisu činí opasky nepoužitelné.
Takže zbývají:
Alpin Bupex
Singing Rock (nyní již pouze coby divize fy Lanex)
Snaha Jaroměř
ze zahraničních pak:
Timus Safety (nový model opasku opaksu Fireman má co do sebe)
Petzl.
Všechno ostatní za to buď vůbec nestojí, anebo dostupnost revizí či servisu činí opasky nepoužitelné.
-
Příspěvek od Zdeno Fájrmen » 12.04.2010 23:45
[Ondra Belica - 12.04.2010 12:35] ále pán inženier se probudil ze zimního spánku, aspoň že nějaka pověřená osoba se tu ukázala .... tajný agent PÁREK, hombře
jinak tento pán vám vše zařídí pokud máte zájem
jinak tento pán vám vše zařídí pokud máte zájem
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava