Co se ti na tom nelíbí, že hasič vypil takzvaně pivo? Co když to byl udělaný šumák a Ty jsi se chytil?David Korecký píše:https://www.youtube.com/watch?v=l8QN6uQAQuw
Tohle jsem našel na facebooku a hned jsem si vzpomněl na tuto diskuzi, co na to říkáte ? :D
U nich to žije, aneb chlastající vesničtí hasiči na Nově!
Jaký je pohled veřejnosti na hasiče? A jak hasiči vnímají veřejnost?
- juri juri
Re:
Příspěvek od juri juri » 14.02.2014 17:20
-
Příspěvek od petr.194 » 14.02.2014 18:50
No a co? Bóže, dal si jedno.... Mě nevadí, že si někdo dá v hasičským pivčo po výjezdu, nebo panáčka na zdraví. Mě vadí to, že se někdo zřídí v hasičským tak, že nejni schopnej chodit a akorát někde usne. To je pak ostuda. U nás, když máme po větším zásahu, tak ti, kteří jsou na hasičárně po svých jdou na jedno, až dvě pivka do hospody. Probere se tam zásah, pokecá se, a popř, domluví, co by bylo třeba na hasičárně, popř. autě a technice vylepšit. Nikomu to nevadí a je vše ok. Pokud se však někdo zmastí, tak to už si na něj pak každej ukáže, a když má na sobě psII, tak i na jednotku. :/
-
Příspěvek od Hasičhasič » 14.02.2014 19:30
Chlapci, když si přečtete mé minulé příspěvky, zjistíte, že mi je to úplně jedno ;-) Jen jsem jsem napsal, že jsem si vzpomněl na tuto diskuzi a dal jsem to sem ;) To je vše ;)
Zpět na „Hasiči na veřejnosti“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz