Nové webovky SDH
Jaký je pohled veřejnosti na hasiče? A jak hasiči vnímají veřejnost?
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:26
RE: Skopi
Však já píšu, že design je celkem hezký. Akorát jsem měl na mysli to, že někteří rádobywebmasteři to pak zprasí tím, že neví, jak tvořit obsah... KuK
Však já píšu, že design je celkem hezký. Akorát jsem měl na mysli to, že někteří rádobywebmasteři to pak zprasí tím, že neví, jak tvořit obsah... KuK
-
RE: Martin Horák
V tom s tebou souhlasím - oko si zvykne a začne přehlížet. Já teď vyvíjím nový web pro naši obec a mám tři lidi, kterým pravidelně posílám dílčí výsledek na test a nestíhám se divit, co všechno mi odhalí za chyby
Věci, kterých si prostě nevšimnu, protože je přecházím nebo které by mě třeba ze strany "výrobce" nikdy nenapadlo zkusit, oni se na to z pozice návštěvníka dívají jinak a pro mě je to sice práce navíc, ale ve výsledku jedině plus 
Konkrétně mluvit určitě nechci, nicméně bych zmínil třeba písmo - mělo by být na celém webu stejné, tzn. stejný font, velikost (vyjma nadpisů), pro zvýraznění maximálně tučné, rozhodně ne padesát různých barev a sedm velikostí
Barevně jinak odlišené by měly být kdyžtak jenom třeba odkazy. Taky pozor na kontrast, žlutá na bílém pozadí je blbost, stejně jako modrá na černém apod. Ideální je zkrátka pořád bílé pozadí a černý text (netvrdím, že je to jediné správné). KuK
V tom s tebou souhlasím - oko si zvykne a začne přehlížet. Já teď vyvíjím nový web pro naši obec a mám tři lidi, kterým pravidelně posílám dílčí výsledek na test a nestíhám se divit, co všechno mi odhalí za chyby

Konkrétně mluvit určitě nechci, nicméně bych zmínil třeba písmo - mělo by být na celém webu stejné, tzn. stejný font, velikost (vyjma nadpisů), pro zvýraznění maximálně tučné, rozhodně ne padesát různých barev a sedm velikostí

-
-
-
Příspěvek od hadicce » 12.05.2008 15:26
www.sdhricmanice.ic.cz
www.sdhricmanice.ic.cz mrknite a když tak napište posudek... jse chudá jednotka..
www.sdhricmanice.ic.cz mrknite a když tak napište posudek... jse chudá jednotka..
-
Venca
Málo informací, "placaté" fotky, ale pěkný, decentní a nenásilný design. KuK
Málo informací, "placaté" fotky, ale pěkný, decentní a nenásilný design. KuK
-
Příspěvek od Lukáš Kašpar » 12.05.2008 15:26
SDH Budyně nad Ohří
podívejte se i sem a okomentujte SDH Budyně nad Ohří
podívejte se i sem a okomentujte SDH Budyně nad Ohří
-
RE: Lukáš
Pěkné, akorát by to mohlo být vycentrované, mít to vlastní fotogalerii, vlastní návštěvní knihu a ten telefon v kontaktech by mohl být jinou barvou, protože ta modrá nejde přečíst
) KuK
Pěkné, akorát by to mohlo být vycentrované, mít to vlastní fotogalerii, vlastní návštěvní knihu a ten telefon v kontaktech by mohl být jinou barvou, protože ta modrá nejde přečíst

-
Příspěvek od Pavel Novotný » 12.05.2008 15:26
Chválím Plácky
Máte super stránky. nejsou přeplácané a přitom obsahují vše
Máte super stránky. nejsou přeplácané a přitom obsahují vše
Zpět na „Hasiči na veřejnosti“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa