Zajímavé video
Ze života jednotky i sdružení...
- Václav Danita(bonita)
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Danita(bonita) » 18.11.2008 00:03
[Jiří Sucharda - 17.11.2008 23:58] ono to hlavně znamená jen shluk nesmyslů
Nikdy se nehádej s blbcem-klesneš tím na jeho úroveň a tam tě on porazí, páč v tom má větší zkušenosti!
https://www.facebook.com/sdhkrasnalipa
https://www.facebook.com/sdhkrasnalipa
-
Příspěvek od » 18.11.2008 19:04
Pánové nějak se mě tu vytratilo hasičské duchovno.Třeba ty kluci chtěli zhodnotit jen kvalitu toho videa a vy někteří byste je nejradši zašlapaly do země.A propó - myslíte že se oheň jako takový vyvíjí nebo je po tísíciletí stejný.Vždyť byste měly těm klulům spíše popřát,že něco dělaj a ne je zatracovat.Nebo myslíte ,že je lepší nedělat nic? Pak byste tu neměly co kritizovat.
-
Příspěvek od Karel Kalenský » 17.03.2009 20:14
Můj názor: Patřičné ochrané oblečení určitě k této práci patří.Ale zase si řikám ze svého pohledu(jsem u JSDH V) že ti kluci si to alespoň zkusily a teď už ví jak mají nebo nemají jednotkám JSDH II a III pomáhat u nás se takovéto cvičení nikdy co pamatuju nekonalo a musím říct že kdybychom měly výjezd na nějákou podobnou akci tak nic jiného než dopravu vody nezvládnem.A i to by byl možná problém protože jsem nikdy nic takového nezkoušely.Takže pro mě z toho plyne závěr že cvičení je samozřejmě dobrá věc ale mělo by se vědět co si můžu a nemůžu dovolit.....je to jen můj názor
-
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava