Výjezdy dobráků Vyškovsko - článek v Rovnosti
Tak jsem si včera se zájmem přečetl v Brněnské Rovnosti docela dlouhý článek o problémech dobráků na Vyškovsku, které nový brněnský KOPIS neposílá na požáry v jejich obcích, přestože jsou tyto jednotky vedeny v poplachovém plánu. Jsem zvědav jestli nastane v článku slibovaná náprava a zlepšení stavu. Operační se tam vymlouvají (nebo omlouvají) že nemají aktuální kontakty na velitele a obce, přestože o ně jednotky žádali. No, když to posoudím podle mé zkušenosti, tak přestože jsem dvakrát dával na opis nová čísla, stále si vedli v počítači ty původní. Až po několikáté urgenci došlo (snad) k nápravě.
Je tady někdo z Vyškovska, že by sem napsal aktuální situaci s povoláváním?
Výjezdy dobráků Vyškovsko - článek v Rovnosti
Ze života jednotky i sdružení...
-
Příspěvek od » 12.05.2008 15:21
toliko toto
Přečti si ohlasy u článku "Útlum činnosti operačních středisek" a "Otevřeno nové operační středisko" a musíš mít jasno.Vyškov spadá pod Brno.Na OPIS můžeš posílat aktuální údaje každý den a jak se vystřídají tak už nikdo nic neví.Pokud tam není zrovna znalec místních poměrů tak je to složité.
Přečti si ohlasy u článku "Útlum činnosti operačních středisek" a "Otevřeno nové operační středisko" a musíš mít jasno.Vyškov spadá pod Brno.Na OPIS můžeš posílat aktuální údaje každý den a jak se vystřídají tak už nikdo nic neví.Pokud tam není zrovna znalec místních poměrů tak je to složité.
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz