výjezdové sms Iphone
Ze života jednotky i sdružení...
-
výjezdové sms Iphone
Příspěvek od Domín » 09.09.2018 16:29
Ahoj, vím toto téma je tu časté, ale potřebuji poradit. Jelikož není žádná aplikace, která by podporovala Ios tak nevím jak to mám udělat ohledně sms.
Vím že Iphone umí u každého čísla nastavit jinou melodii, ale když chodí sms (např. z 10ti čísel ?) to si musím uložit každé číslo a změnit u něj melodii?.
Popř. jak jste to kdo z vás řešil.
Za odpovědi vám předem děkuju. :-)
Vím že Iphone umí u každého čísla nastavit jinou melodii, ale když chodí sms (např. z 10ti čísel ?) to si musím uložit každé číslo a změnit u něj melodii?.
Popř. jak jste to kdo z vás řešil.
Za odpovědi vám předem děkuju. :-)
-
Re: výjezdové smsm Iphone
Příspěvek od jnydl » 09.09.2018 16:43
U těch SMS se to vážně nedá, těch čísel je hrozně moc. Ale u nás (jčk, nevím jestli jinde je to jiné) každé SMS předchází hlasový hovor který ji přeříká a ten jde vždycky ze stejného čísla (začíná 950). Takže tohle číslo jsem si uložil pod jménem VÝJEZD!, nastavil zvláštní zvuk (Presto) i zvláštní vibrace (Peřeje) a hlavně zapnul funkci Krizová situace (zvoní nahlas i při tichém režimu). Nakonec jsem jako fotku nastavil znak CO a bylo to :D.
Takhle vždycky zachytím už při vyzvánění že nás zvedají, ale o co se jedná už musím zobrazit ručně přes tu sms. Ale pozor, Iphony to krizové vyzvánění aktivují jen když je telefon úplně ztlumen. Když je vyzvánění jen ztišeno, bude to zvonit potichu. Proto tam mám ještě ty přerušované vibrace, aby se to dalo poznat i podle toho. Snad jsem pomohl.
Takhle vždycky zachytím už při vyzvánění že nás zvedají, ale o co se jedná už musím zobrazit ručně přes tu sms. Ale pozor, Iphony to krizové vyzvánění aktivují jen když je telefon úplně ztlumen. Když je vyzvánění jen ztišeno, bude to zvonit potichu. Proto tam mám ještě ty přerušované vibrace, aby se to dalo poznat i podle toho. Snad jsem pomohl.
-
Re: výjezdové sms Iphone
Příspěvek od Lucke_M » 09.09.2018 21:19
Osobně to mám tak, že u nás (MSK) chodí výjezd z 8. čísel plus jedno, ze kterého to volá a všechny tyhle čísla mám uložené pod jedním jménem (kontaktem) nazvaný Výjezd. U něj mám pak použitý zvuk vyzvánění poplach a sms klakson.
-
Příspěvek od Kuba_T » 10.09.2018 18:14
Mám to zařízeno podobně jako kolega nademnou ....vytvořený kontakt KOPIS SMS, u něj všechny čísla, ze kterého mi sms o výjezdu chodí (JmK, tuším 5 čísel ... ?). Pak to mám ještě jištěné kontaktem KOPIS AMDS, které funguje analogicky, jen s hlasovýma zprávama :) U ADMS mi teda docela vadí nutnost "příjmout" zprávu stisknutím jedničky, odstavuje to možnost automatického přijetí hovoru.
-
Příspěvek od MSA » 10.09.2018 22:00
Mě v Jčk vždy Amds z jednoho čísla 950...... Pouze při přetížení v roce 2015 při hodně požárech to bylo z čísla 387...... A při zvednutí se prakticky jen ozve přečtená sms, která přichází následně.
Nevim jak to má Iphone, ale pro mě je nejlepší aplikace Fire Alert, vyhlásí poplach i přes vypnutý zvuk v noci, umí přečíst sms i s možností nastavení zástupných znaků a slov. V kombinaci s aplikací Fire Navigator, která mi z domova ukáže, kde je MÚ je to super.
Nevim jak to má Iphone, ale pro mě je nejlepší aplikace Fire Alert, vyhlásí poplach i přes vypnutý zvuk v noci, umí přečíst sms i s možností nastavení zástupných znaků a slov. V kombinaci s aplikací Fire Navigator, která mi z domova ukáže, kde je MÚ je to super.
- Michal -miw- Šafus
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Michal -miw- Šafus » 10.09.2018 22:03
Pro iPhone právě žádná taková aplikace není...
webový exredaktor & webmaster
-
Příspěvek od jakubk » 12.09.2018 13:24
Mám dotaz ohledně Fire Navigatoru....nějak si nevím rady s nastavením, konkrétně co zadat do "Hledat text". Jsem také z JčK, takže sms jsou stejné. Díky za odpověď.MSA píše: ↑10.09.2018 22:00Mě v Jčk vždy Amds z jednoho čísla 950...... Pouze při přetížení v roce 2015 při hodně požárech to bylo z čísla 387...... A při zvednutí se prakticky jen ozve přečtená sms, která přichází následně.
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz