Tón u SMS
-
Příspěvek od Honza Havránek » 12.05.2008 15:21
Take jsem napsal. Mam K700i a toto me odpovedeli:
Vazeny pane ,
dekujeme, ze jste kontaktoval zakaznicke centrum spolecnosti Sony Ericsson.
Vas mobilni telefon K700i jeste neumoznuje nastavit si jine nez prednastavene a ulozene melodie pro oznameni prichozi SMS. Nastavit jinou melodii pro sms zpravy umoznuji novejsi typy telefonu, ackoliv zde nastavite zase opet pouze jednu melodii pro prichozi sms zpravy od vsech uzivatelu. Neni zpusob jak vybrat pouze urcite odesilatele a na ty si nastavit specialni zvuk sms, taky aby vas pripadne probudily v dobe poplachu. Nastavit specialni zvuk u vybranych kontaktu, muzete pouze v casti upozorneni na prichozi hovor.
S pozdravem,
Martin Kulhanek
Sony Ericsson Call Center
No nevahal jsem a napsal jim, zda jiz neco chystaji treba alespon v ramci skupin volajicich, protoze je to nevyuzita cast systemu (tedy mimo posilani SMS)
No a zde je odpoved:
Vazeny pane ,
dekujeme, ze jste kontaktoval zakaznicke centrum spolecnosti Sony Ericsson.
Je mi velice lito, ze vam nejsem schopen poskytnout jinou informaci k vasemu problemu, ale jina moznost bohuzel neexistuje. V mobilnim telefonu K700i a jinych se neda nastavit osobni vyzvaneci ton jako upozorneni na sms. V novejsich telefonech se da nastavit temer jakakoliv melodie jako vyzvaneni sms, nicmene nadale zustava v platnosti funkce jedna melodie vybrana uzivatelem urcena pro vsechny prichozi zpravy a to jak sms tak mms.
Proc ma telefon skupiny? Do ruznych skupin si muzete ulozit osoby, ktere s danou skupinou maji neco spolecneho (rodina, pratele, spoluzaci, prace,...) a budete-li v budoucnu potrebovat odelsat hromadne sms vice uzivatelum, muzete pouzit k tomuto kroku ony nastavene skupiny.
Pokud mate jakekoliv navrhy na zlepseni funkci nasich mobilnich telefonu, v totmo pripade prave nastaveni ruznych melodii pro prichozi sms, muzete si toto nechat patentovat jako vas navrh a sdelit toto spolecnosti Sony Ericsson zaslanim e-mailu. Je mozne ze nove telefony nasledne pak tuto funkci mit budou. Ale pro starsi typy telefonu, obavam se, ze se inovace provadet nebude.
S pozdravem,
Martin Kulhanek
Sony Ericsson Call Center
Hold asi to neni neco, co by kazdy potreboval.
Mejte se fajne
-
Příspěvek od Zdeno Fájrmen » 12.05.2008 15:21
no kdyby se to dalo vědet nějak masivně že o to je zájem tak treba výrobci MT zanou dělat nejaky novy verze softwarů a kde kdo si to pak muze prehrat do sveho MT....nevite nekdo o aplikaci ktera umi s temi sms pracovat v symbianu 3rd edici?existuje jen jeden program pro sms tony(vise popisovany) ale ten s timhle symbianem nefunguje....psal jsem do ruznejch fór a diskuzi ale nidko mi ješte neodpovedel...jen na nokii a to že neexistuje zadny takovy program:(takze mi vubec nepomohli
-
Příspěvek od Karlos - SDH Hrachov » 12.05.2008 15:24
Pokud se nemílím,tak je to možné - zvolit se ko konkrétnímu číslu zvuk sms nebo vyzvánění.Byla na to i reklama - když mu volala tchýně,telefon zabučel apod.-)Takže myslím že by to šlo.
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:24
Bohužel mÝlíš - hovor není totéž co SMS a jak zjistíš z výše proběhlé diskuze, možnost individuálního zvuku u SMS pro konkrétní kontakt nenabízí téměř žádný mobil bez operačního systému, až na nějakou Motorolu, jak bylo zmiňováno. Telefony se Symbianem nebo Windows Mobile už v případě použití externích aplikací určitou šanci mají.
-
Příspěvek od Zdeno Fájrmen » 12.05.2008 15:24
jediny co je na symbian s60 je smsalert nevim zda funguje nemám, co jsem zkoušel na s60 3rd edici bylo tonemessage(nebo tak nejak)to mi šlo při prvních 5ti pokusech a pak telefon byl bez zvuku, to jsem teda zamitl takze programy jsou ale ješte nevychytaný:(
-
Příspěvek od Mirek Macek » 12.05.2008 15:24
jirka napsal: no kdyby se to dalo vědet nějak masivně že o to je zájem tak treba výrobci MT zanou dělat nejaky novy verze softwarů a kde kdo si to pak muze prehrat do sveho MT
to jirka: Tak tyhle zakladni poucky jako ze nabidka je tazena poptavkou a dalsi u nas neplatej Proste takovyhle velky firmy nemaj potencial neco takovyho uskutecnit, zvlast pokud to nemaj v planu, vetsinou si jedou podle svyho a sledujou jenom tahy konkurence, zakaznik je vpodstate vubec nezajima. Jedinou sanci asi bute opravdu neco se Symbianem a pokud to jeste neni tak k tomu dokodovat vlastni aplikaci. Kazdopadne ja uz to ozelel, protoze mobil v nejblizsi dobe menit nebudu.
-
-
Příspěvek od Luboš Mleziva » 12.05.2008 15:25
Taky bych potreboval vyresit problam s prirazenim tonu k SMS, ale na nokii 3500clasic. Je to celkam nova Nokie , ale netusim , jaka aplikace by to umela vyresit , nebo zda li je to realne. Kazdopadne ton k SMS v menu NELZE nastavit. Proto bych rad nejakou aplikaci
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:25
U obyčejných telefonů s tím nic nezmůžeš, poku výrobce nenaprogramoval, máš šmůlu. Jiná věc jsou dražší telefony, obvykle zvané "smartphone" (dražší Nokie nebo Sony Ericssony), které mají otevřený operační systém (obvykle nějakou verzi Symbianu) a kam si můžeš nahrávat podobné aplikace, pokud pro danou verzi OS existují. Pozor na telefony s dotykovým displejem (pro Symbian se tahle vyfikundadece jmenuje UIQ), pro ty je těch aplikací ještě méně, než obvykle.
-
Příspěvek od Luboš Mleziva » 12.05.2008 15:25
Jedinou možností je asi plošné zavdení systému AMDS, coz uz tady tento tyden bylo receno asi v jide souvislosti. To je hlasovy automat, ktery vola na mobil, funguje to jako SMS, akorat hlasove a s minimalnim zpozdenim. Nektere sbory v Plzenskem kraji to uz maji a tento system si velice pochvalujou. Jde jen o to, kdy se to dostane k nam vsem. Tam üz je hracka i pro starsi telefony priradit ton k cislu KOPISu a jak se v kapse rozhouka sirena mazat do hasicarny
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:25
Kdo ještě nenavštívil tuto stránku, ať tak učiní, vlevo klikne na "sounds" a pak už si může vybírat z nespočtu výstražných pagingových zvuků (některé jsou opravdu jedovaté), je tam i velmi pěkná klasická německá dvoutónová fanfára (Martin Horn). Enjoy
-
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:25
Příjde to jakoby z toho čísla, ze kterého to odešlo.
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:25
Abych to řekl přesněji (protože ten můj předchozí příspěvek zní debilně) - bude to číslo toho Siemensu ME45 KuK
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky