Take jsem napsal. Mam K700i a toto me odpovedeli:
Vazeny pane ,
dekujeme, ze jste kontaktoval zakaznicke centrum spolecnosti Sony Ericsson.
Vas mobilni telefon K700i jeste neumoznuje nastavit si jine nez prednastavene a ulozene melodie pro oznameni prichozi SMS. Nastavit jinou melodii pro sms zpravy umoznuji novejsi typy telefonu, ackoliv zde nastavite zase opet pouze jednu melodii pro prichozi sms zpravy od vsech uzivatelu. Neni zpusob jak vybrat pouze urcite odesilatele a na ty si nastavit specialni zvuk sms, taky aby vas pripadne probudily v dobe poplachu. Nastavit specialni zvuk u vybranych kontaktu, muzete pouze v casti upozorneni na prichozi hovor.
S pozdravem,
Martin Kulhanek
Sony Ericsson Call Center
No nevahal jsem a napsal jim, zda jiz neco chystaji treba alespon v ramci skupin volajicich, protoze je to nevyuzita cast systemu (tedy mimo posilani SMS)
No a zde je odpoved:
Vazeny pane ,
dekujeme, ze jste kontaktoval zakaznicke centrum spolecnosti Sony Ericsson.
Je mi velice lito, ze vam nejsem schopen poskytnout jinou informaci k vasemu problemu, ale jina moznost bohuzel neexistuje. V mobilnim telefonu K700i a jinych se neda nastavit osobni vyzvaneci ton jako upozorneni na sms. V novejsich telefonech se da nastavit temer jakakoliv melodie jako vyzvaneni sms, nicmene nadale zustava v platnosti funkce jedna melodie vybrana uzivatelem urcena pro vsechny prichozi zpravy a to jak sms tak mms.
Proc ma telefon skupiny? Do ruznych skupin si muzete ulozit osoby, ktere s danou skupinou maji neco spolecneho (rodina, pratele, spoluzaci, prace,...) a budete-li v budoucnu potrebovat odelsat hromadne sms vice uzivatelum, muzete pouzit k tomuto kroku ony nastavene skupiny.
Pokud mate jakekoliv navrhy na zlepseni funkci nasich mobilnich telefonu, v totmo pripade prave nastaveni ruznych melodii pro prichozi sms, muzete si toto nechat patentovat jako vas navrh a sdelit toto spolecnosti Sony Ericsson zaslanim e-mailu. Je mozne ze nove telefony nasledne pak tuto funkci mit budou. Ale pro starsi typy telefonu, obavam se, ze se inovace provadet nebude.
S pozdravem,
Martin Kulhanek
Sony Ericsson Call Center
Hold asi to neni neco, co by kazdy potreboval.

Mejte se fajne