stránky SDH Heřmanův Městec
Když vidím jak se tady rozjíždí hodnocení webových stránek různých sborů, tak taky hodim naše stránky do rinku.Skuste se na ně mrknout a zhodnotit mi je.Skuste mi naznačit svoje nápady jak ty stránky zatraktivnit.díky všem za názory
jinak link je:sdh-hermanuvmestec.unas.cz
stránky SDH Heřmanův Městec
Ze života jednotky i sdružení...
-
-
Příspěvek od Fanda Kletečka » 12.05.2008 15:22
Tak
stránky jsou pro moje oko velmi líbivé. Technika hezky nafocená. A něco pro z atraktivnění bych měl. Fotky od zásahů bych přiřadil do sekce výjezdy k danému výjezdu. Protože takhle si udělám obrázek jak to vypadalo, když máš tak pěkně rozepsanou činnost. Jinak jsou MOC HEZKE
stránky jsou pro moje oko velmi líbivé. Technika hezky nafocená. A něco pro z atraktivnění bych měl. Fotky od zásahů bych přiřadil do sekce výjezdy k danému výjezdu. Protože takhle si udělám obrázek jak to vypadalo, když máš tak pěkně rozepsanou činnost. Jinak jsou MOC HEZKE
-
Příspěvek od Ondřej Dostál- Oskar » 12.05.2008 15:22
díkes
s těma fotkama máš pravdu..to nebude takovej problém udělat
s těma fotkama máš pravdu..to nebude takovej problém udělat
-
Příspěvek od Fanda Kletečka » 12.05.2008 15:22
To Dasty:
Nemáš zač. Rád jsem užitečnej tak za dva tři dny se ještě kouknu a třeba mě něco trkne co ti napsat. Dnes jsem strávil spoustu času prohlížením webovek různých sborů pro inspiraci a už toho mám plný brejle
Nemáš zač. Rád jsem užitečnej tak za dva tři dny se ještě kouknu a třeba mě něco trkne co ti napsat. Dnes jsem strávil spoustu času prohlížením webovek různých sborů pro inspiraci a už toho mám plný brejle
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz