[Přesně jak píše Hynek. Odznak není od toho nosit ho někde v peněžence a prokazovat se s ním někne na ulici. Je to součást stejnokroje. Samozřejmě na PS II se to nenosí. U policistů je to to samé, tam se dokonce nosí i na "čerňákách" (pokud nemáš vyšívané číslo, tak můsíš mít na sobě vyditelně umístěný odznak) Jinak samozřejmě na vycházkové uniformy, košile nebo bundy. NÉ v peněžence na machrování. Jinak teda Hynku (promiň že ti tykám) je pravda že letos policisté (i můj případ) jako benefit dostali průkazky na pražské MHD.
A co se týče té záchranné bezpečnostní agentury, tak již ten název zní velmi zajímavě. Chtěl byxh chlapče vidět co všechno vozíš v tom autě.
No a konečně se dostávám k průkazům. Můžete mi říct, k čemu Vám bude? Kde se jako chcete prokazovat.? Jestli tak strašně pro svoje ego potřebujete průkaz, tak si ho kupte. K ničemu vám ale nebude. A vaše reakce "prokážu se, když chci pomoct lidem tak se prokážu", to mě fakt dostalo. To bez něj pomoc neumíte ? A nedej bože, když ho zapomeneš doma

.Prostě placka z tebe supermana neudělá.