Podpořte nás svými hlasy!
Prosíme o podporu našeho sboru v internetovém hlasování o finanční příspěvek sponzora. Hlasovat lze registrací přes email nebo facebook po kliknutí na tlačítko "To mě baví" na http://www.pomahamesprovidentem.cz/sout ... nami-2012/
Předem díky za každý hlas!
prosba o podporu
Ze života jednotky i sdružení...
-
- Jiří Kliment
Příspěvek od Jiří Kliment » 19.07.2012 16:34
To je těžké, kolego. Netuším koho a proč mám podpořit. Nevím zda si onen příspěvek zasloužíte vy anebo vaši konkurenti. A z nějakých hlasování či podpor bez znalosti věci mne už dávno realita vyléčila. Nic ve zlém - ale takový je rub anonymity na síti.
-
Příspěvek od Dadun Horák » 19.07.2012 17:51
Tolik anonymní zase na síti nejsme: http://hasici.dadun.cz
A proč podpořit? Předpokládal jsem nezištnou kolegialitu mezi hasiči. Jsme na tom s penězi tak jako všude jinde a ještě o fous hůř, využíváme tedy každou možnost si přilepšit. Získat pár stovek hlasů v internetové soutěži zdá se poměrně snadné.. hmm, zdání.. :) každopádně díky za reakci.
A proč podpořit? Předpokládal jsem nezištnou kolegialitu mezi hasiči. Jsme na tom s penězi tak jako všude jinde a ještě o fous hůř, využíváme tedy každou možnost si přilepšit. Získat pár stovek hlasů v internetové soutěži zdá se poměrně snadné.. hmm, zdání.. :) každopádně díky za reakci.
- Jiří Kliment
Příspěvek od Jiří Kliment » 19.07.2012 18:52
Tos měl kolego ale uvést v prvním příspěvku. To není o zištnosti či kolegialitě - to je o logice. Nerad bych podpořil třeba klub pěstitelů konopí
P.S. Můj hlas máte.
P.S. Můj hlas máte.
-
-
Příspěvek od Dadun Horák » 24.07.2012 22:03
Děkujeme všem, kteří se rozhodli nás svými hlasy podpořit. Do konce hlasování zbývá necelý týden. Prosíme o další hlasy, líbí se nám, jak to leze nahoru :)
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz