Letos to tam není, ŘVS si může každý přečíst dokonce i několikrát
U motorových agregátů je to jasné ale jak je to s pohonem na elektromotor? Šavlová pila atd?
Pro velitele JSDH
Ze života jednotky i sdružení...
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od cokapid » 22.02.2011 20:33
Ahojte, díky všem za odpovědi. Jinak jen pro upřesnění OZ velitele mám z Jáských koupelí staré asi tři roky v rozsahu 40hodin, ale i když jsem si myslel že dostanu takovou odpověď raději se dvakrát zeptám ať mám jistotu. Žádnej začátek není lehkej kor když ti před Váma nevedli skoro žádné dokumenty a měli jen štěstí že se nikomu nic nestalo. Zásahů přibývá tak je potřeba to dát vše dohromady. Ještě jednou díky za čas.
-
Příspěvek od J. Odrazil » 23.02.2011 07:55
Proboha. To jsem přece nenapsal. Jen jsem si dovolil nesouhlasit s Vaší informací o obsahu přílohy č. 4. To co jste napsal je patrně uvedeno v úplně jiných dokumentech. Např. jak uvádíte ve své reakci, tak ve Cvičebním řádu. Já se domnívám, že pokud se někdo dotáže, tak by měl dostat správnou odpověď i se správnými odkazy na příslušné dokumenty.
J. Odrazil
J. Odrazil
-
Příspěvek od Tomas Marny » 23.02.2011 12:52
Požární ochranu řeší zákon (133), provádí ji vyhláška ( 247 ve znění 226) a následně tuto nařízení a pokyny GŘ ( BŘ, CŘ, další metodiky).
To je základ který musí znát každý hasič a je to obsahem základní odborné přípravy!!! Pokud se podíváte na můj příspěvek ze dne 16.2.2011 / 18:39 dal jsem dva podstatné odkazy k tématu.
Prvotní je orientace v základních předpisech!!
To je základ který musí znát každý hasič a je to obsahem základní odborné přípravy!!! Pokud se podíváte na můj příspěvek ze dne 16.2.2011 / 18:39 dal jsem dva podstatné odkazy k tématu.
Prvotní je orientace v základních předpisech!!
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz