Pěkné svátky vánoční přeji všem
Chci Vám poděkovat za vše, co děláte pro své bližní. zcela přirozeně děláte tu nejzáslužnější činnost, kterou člověk může a měl by také dělat - pomáhat bližnímu svému v jeho nouzi. Toto ušlechtilé poslání provází lidstvo již od svého vzniku a díky Vám a Vašim kolegům přetrvává dodnes.Bez Vás by svět neměl smysl - každou vteřinu na této planetě potřebuje někdo pomoci a je nepředstavitelné že se mu ji nedostalo. Pro Vás jistě nepředstavitelné a to jen proto, že je ve Vás zakódováno vysoké morální cítění, které Vás staví tam kde jste. Celoevropská anketa, která zkoumala jak si společnost váží jednotlivých profesí na první místo postavila HASIČE, potom lékaře a piloty.
Zůstaňte prosím věrni tomuto ušlechtilému poslání bez ohledu na to jak momentálně Vaše okolí hodnotí vaši práci.
Já se snažil trochu ocenit Vaši práci soutěží kterou jsem zde na webu rozpoutal a myslím že se trochu povedla.
Chtěl bych tímto stylem pokračovat i nadále samozřejmě s pomocí těch kteří Vám můžou poskytnout nějaké odměny za vaši záslužnou práci. Podařilo se mi pro vás probojovat něco o co jsem se snažil 5 let. S finanční pomoci Výzbrojny dostane každé SDH a JSDHO program Kancelář pro obec zdarma v měsíci Únoru. A do třetice připravil jsem také web www.prodh.cz , kde si můžete představit svoje sbory a vytvořit tak katalog hasičských sborů. Snažím se tímto alespoň trochu přispět Vám, a jsem rád, že můžu komunikovat s lidmi, jejichž morálních kvalit si Vážím.
Chci také poděkovat tomuto webu za to že existuje a věřím že bude existovat i nadále, i když to autory stojí jistě hodně práce. Díky jim tisíce hasičů si mohou navzájem komunikovat a vyměňovat si zkušenosti.
Přeji Vám vážení hasiči a hasičky hodně zdraví a ještě jednou díky za to že pomáháte naplňovat ušlechtilý vzkaz předků : Ni zisk ni slávu bližnímu ku prospěchu.
Váš Normal