Náhradní zip k obuvi ŠPECIAL
Ze života jednotky i sdružení...
-
Náhradní zip k obuvi ŠPECIAL
Příspěvek od Lukáš Rada » 19.01.2016 16:58
Zdravím, rád bych sehnal náhradní zip k obuvi ŠPECIAL, kterou dostali jednotky JPO V. Psal jsem přímo výrobci na Slovensko již dvakrát, bohužel bez odpovědi. Je v ČR nějaký dodavatel obuvi od tohoto výrobce nebo máte někdo zkušenosti s použitím zipů od jiného výrobce? Děkuji
- Honza S.
Příspěvek od Honza S. » 19.01.2016 20:41
Řešil jsem před 4 lety a bylo to na dlouho, ale dostal jsem, objednal ještě 1x náhradní a i ten je už pryč. Zástupcem pro ČR byl Ing.Dalibor Kolář - klf.antonin@volny.cz ,klf@avonet.cz .
K.L.F. s.r.o.
Chelčického 827;
763 02 Zlín
IČ: 25315901
Každý výrobce má jinou délku toho zipu, takže zaměnitelné to není.My teď nejvíce používáme boty ze Slavičína a pár kluků má Haix.
K.L.F. s.r.o.
Chelčického 827;
763 02 Zlín
IČ: 25315901
Každý výrobce má jinou délku toho zipu, takže zaměnitelné to není.My teď nejvíce používáme boty ze Slavičína a pár kluků má Haix.
-
Příspěvek od Roman Jarabica » 20.01.2016 18:28
Ahoj, nevím, z jakého důvodu potřebuješ náhradní zip, ale jestli je to kvůli utrženému jezdci (jako u nás již několikrát), tak ti doporučuji nechat to opravit. Sami jsme v Plzni nechali opravit již dva zipy a naprosto v pohodě. Dělají to opravny obuvi a nebo jako v našem případě opravna kožených zavazadel. Cena byla někde do Kč 150,-, takže i finančně je to výhodnější.
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz