jak se zvýraznit při přesunu do hasičárny?
Ze života jednotky i sdružení...
- Václav Danita(bonita)
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Danita(bonita) » 10.11.2009 23:30
[Hynek Milota - 10.11.2009 23:16] Já nechci abyses tu dohadoval. Napiš mi co je špatnýho na tom, že přijedu k místu MU vlastním autem. Nebo jakej SIAŘ, Zákon či vyhlášku jsem porušil. Pokud si myslíš že je na tom něco špatnýho, napiš co. Moc, Ale moc mě to zajímá.
Nikdy se nehádej s blbcem-klesneš tím na jeho úroveň a tam tě on porazí, páč v tom má větší zkušenosti!
https://www.facebook.com/sdhkrasnalipa
https://www.facebook.com/sdhkrasnalipa
-
Příspěvek od Petr Haska » 11.11.2009 09:17
[Hynek Milota - 10.11.2009 23:16] Jsem taky nějak nepochopil, co je na tom špatného.
-
Příspěvek od Aleš Ježek » 16.12.2009 17:17
[Hynek Milota - 10.11.2009 23:16] To mi hlava nebere, když budeš na nějákym místě od kterého bude místo zásahu 100m, tak pojedeš do hasičárny která je 3km daleko?
-
Příspěvek od Pavel Tobola » 16.12.2009 22:16
Dle mého názoru používat výstražné blinkry záleží spíše v jakém městě jste.Rozdíl je jestli bydlíte v městě které má tři větší křižovatky jako to naše a nebo město s třiceti.Většinou víte kde si můžete dovolit na to šlápnout a kde jsou přechody.Já osobně před přechodem zatroubím ale nohu z plynu oni dnes jsou i lidé kteří nesliší.Také pokud přijedu na křižovatku po vedlejší tak je vše k ničemu.Auto jedoucí po hlavní nevidí ,že blikáte výstražnýma.Probliknutí dálkovýma taky nic neřeší a když budete mačkat klakson jak diví nikdo vám nezaručí že zastaví.Takže se klidně může stát že nikam nedojedete ani vy ani vaše jednotka protože při nejhorším vás budou dávat do pytle.
Dále k ježdění vlastním osobákem k MU.Mě osobně SMS chodí ale většinou kam jedeme se dozvím na hasičárně.Důvod je prostý zazvoní SMS uvidím číslo a běžím někdy i stihnu zprávu otevřít ale většinou stihnu mrknout jen jestli se jedná o PO nebo DN.Ovšem pokud prvotní vozidlo už vyjíždí a je plně obsazeno druhé vozidlo stejně čeká zda někdo doběhne.Když ano tak se vyjede třeba Avií jako u nás a pokud jsme jen dva tak se v klidu oblečeme a jedeme osobákem a pěkně podle předpisů
vždyť na místě už zasahuje 6 našich.
Dále k ježdění vlastním osobákem k MU.Mě osobně SMS chodí ale většinou kam jedeme se dozvím na hasičárně.Důvod je prostý zazvoní SMS uvidím číslo a běžím někdy i stihnu zprávu otevřít ale většinou stihnu mrknout jen jestli se jedná o PO nebo DN.Ovšem pokud prvotní vozidlo už vyjíždí a je plně obsazeno druhé vozidlo stejně čeká zda někdo doběhne.Když ano tak se vyjede třeba Avií jako u nás a pokud jsme jen dva tak se v klidu oblečeme a jedeme osobákem a pěkně podle předpisů
vždyť na místě už zasahuje 6 našich.
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava