Breta - odkud jseš? Na opravu hasičáren se alespoň u nás (JčK) nechají sehnat peníze z krajského grantu na podporu jednotek SDH.
P.S.: Ti militantní anti SDH už mě tu také štvou, to že spolupráce nefunguje u vás neznamená, že nefunguje nikde.
Dotace na stavbu či rekonstrukci hasičárny
Ze života jednotky i sdružení...
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Re:
Příspěvek od breta » 03.12.2012 22:56
Jsem z Vysočiny. Snažím se něco takovýho sehnat poprvý a tak jsem si říkal, že se zde poptám. Jenomže tito - jak správně píšeš - antiSDH mě to tady stále víc znechucují.Stanislav Kaisler píše:Breta - odkud jseš? Na opravu hasičáren se alespoň u nás (JčK) nechají sehnat peníze z krajského grantu na podporu jednotek SDH.
P.S.: Ti militantní anti SDH už mě tu také štvou, to že spolupráce nefunguje u vás neznamená, že nefunguje nikde.
-
Re:
Příspěvek od breta » 03.12.2012 22:58
Čestmír píše:Breta, jestli chces nejake info, tak pisni mailik a ja ti odpovim. Nebudu se zde zase zodpovidat panům rejpalům, kteří jinak neporadí.
To by bylo super. Písni,prosím, na BretaKriz@seznam.cz. Díky
-
Příspěvek od Soptík Jaryn » 03.12.2012 23:39
Dobrý večer Vážení kolegové.Jsem velitel jednotky a starosta SDH v jedné osobě.V našem sboru neděláme rozdíl mezi jek někteří z Vás říkají rozdílné spolky.Podle mého názoru je nesmysl řešit tu takové banalní věci jaký je rozdíl mezi JSDH a SDH.To snad všichni vědí.Raději tu řešme věci které jsou důležité.Mne osobně by také zajímalo kde se dají sehnat finanční prostředky na rekonstrukci požární zbrojnice.Pro úplnost,naše jednotka je zařazna v kat.JPOIII,používáme T148 CAS 32 a V.A Škoda felicia kombi.To jen pro ty které by náhodou zajímalo zda vlastníme CAS.Chovejme se k sobě prosím jako kolegové,bratři,né jak kohouti na smetišti.Vždyt jsme jedna rodina,někdy jsem znechucen když občas pročítám vaše příspěvky.Je rozumější poradit ané zesměšnovat a urážet.Když se někdo splete nebo udělá neůmyslnou chybu tak je lepší ho uvést uvést v přesné informace a né z něj hned udělat VOLA,tak jak to nekteří úmyslně dělají.
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz