Zpráva o činnosti
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Příspěvek od František Štrébl » 03.03.2014 13:01
Zprávu o zásahu musíš odevzdat na operační středisko do 6 respektive 3 dnů, pakliže mám vypisovat zprávu o činnosti z nějakých pochybných statistických důvodů, tak ať si ji nechají. Jinak to nemá dle mého názoru žádný smysl.
-
Re: Zpráva o činnosti
Příspěvek od Roman Žilka » 03.03.2014 13:56
Franto, Sluníčko to píše správně. To je doklad o činnosti jednotky. A ten dokládá zřizovateli (obci), co jednotka dělala. V principu jde o to, aby do statistiky nezasahovaly neakutní (i když potřebné) výjezdy, často práce pro obec, aby se snížila zbytečná byrokracie (kupodivu po letech aspoň něco). Jinak pokud tohle po Vás obec nebude vyžadovat a budete pro obec dělat nějakou práci, není problém to ohlásit na KOPIS jako výcvik nebo kondičku a nikdo to nebude řešit. Je to na dohodě VJ a starosty obce. Osobně bych ale doporučli tu ZOČ napsat. nikdy nevíš, kdy přijde nějaký ouřada - šťoural a začne se dožadovat vykázání činnosti jednotky, proč jste projeli tolik a tolik nafty a spálili X litrů benzínu.
-
Re: Zpráva o činnosti
Příspěvek od Shpekmcsadlo » 17.02.2016 15:44
Čauves,
Chci se zeptat, ohledně ZOČ A ZOZ, nemůžu se shodnout s velitelem jednotky, resp. Nechápu princip, proč zoč a ne zoz. Zrovna dnes jsme měli výjezd. Z kopisu normálně přišly smsky, jako při normálním vyhlášení, dva uvolněné plechy na střeše. A teď otázka, je to zpráva o činnosti, nebo o zásahu?
Já si myslím, že by to měl být zoz, velitel jednotky tvrdí, že to je zoč.. Tak co to je, a proč to tak je? Nějaké vysvětlení, které mi pomůže pochopit proč je to to a ne to.
Díkes
Chci se zeptat, ohledně ZOČ A ZOZ, nemůžu se shodnout s velitelem jednotky, resp. Nechápu princip, proč zoč a ne zoz. Zrovna dnes jsme měli výjezd. Z kopisu normálně přišly smsky, jako při normálním vyhlášení, dva uvolněné plechy na střeše. A teď otázka, je to zpráva o činnosti, nebo o zásahu?
Já si myslím, že by to měl být zoz, velitel jednotky tvrdí, že to je zoč.. Tak co to je, a proč to tak je? Nějaké vysvětlení, které mi pomůže pochopit proč je to to a ne to.
Díkes
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz