Asi bych dřevorubce neřešil.
Výjezd by měl opravdu být jen v případě nějakého ohrožení zdraví a životů. A tomu ohrožení by se mělo předcházet tím, že se začne brát vážně výstraha meteorologů. Určitě existuje možnost informovat pomocí veřejných sdělovacích prostředků obyvatelstvo co se chystá, jak se zachovat a jaké omezení z toho plyne. Jedna z info taky bude, že se nemá nikam jezdit a kdo jede, tak má někde zastavit a schovat se. Pokud to tak bude, tak mě nezajímají spadené stromy na silnici a počkám až dofouká. V rámci pravděpodobnosti ohrožení záchranářů se budu setsakramentsky rozhodovat, jestli výjezd záchranných složek (obecně) je indikovaný anebo jestli by to náhodou nepočkalo, až se vítr částečně uklidní.
Až to tu bude častěji, tak se to lidé naučí respektovat a podle toho taky chovat.
Zasahovat behem katastrof nebo az po nich
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
-
Příspěvek od Jan Kalivoda » 12.05.2008 15:21
Otázečka
Pozdrav všem... Mám takovou otázečku.. od kolika let je mozno si u sboru SDH udělat zkoušky na motorovou řetězovou pilu?? Mám spoustu nazoru.. a to že je možno je dělat od 18let.. a druzáí zas tvrdí že až od 21let.. co je správně??
Pozdrav všem... Mám takovou otázečku.. od kolika let je mozno si u sboru SDH udělat zkoušky na motorovou řetězovou pilu?? Mám spoustu nazoru.. a to že je možno je dělat od 18let.. a druzáí zas tvrdí že až od 21let.. co je správně??
-
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz