vidí do toho někdo????
tak jsem se pred tydnem dozvedel,ze jsem neudelal fyzický testy.moje blbost,moc jsem netrenoval:fatk me to stve. A chci to napravit, chci se zeptat jaka je pravdepodobnost,ze me za rok znova osloví? Myslíte ze je hodne cekatelů a oni kdyz nyní potrebovali 15 lidi (vzali na testy 30) ze za rok budou pokracovat v poradi a ja kdyz budu treba 150 ze se toho pohovoru muzu dockat treba az za 5 let...nebo koukaj pri vyberu na pohovor zda mam vojnu a ridičaky A B C D E?Vite nekdo neco o tom.Diky hoši
vidí do toho někdo????
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Příspěvek od Ondra Belica » 12.05.2008 15:23
A co třeba,
se namísto toho psát zde po padesáté stejné téma zavolat přímo náborářům a zeptat se jich. Nebo ještě lépe to vyřešit písmeným dotazem?
se namísto toho psát zde po padesáté stejné téma zavolat přímo náborářům a zeptat se jich. Nebo ještě lépe to vyřešit písmeným dotazem?
-
Příspěvek od Hasič Josef » 12.05.2008 15:23
Nebo taky,
si projít diskusi,minulej týden se na to samý někdo ptal,někdo kdo taky neudělal fyzický!!! Třeba se tam něco dočteš!!!!
si projít diskusi,minulej týden se na to samý někdo ptal,někdo kdo taky neudělal fyzický!!! Třeba se tam něco dočteš!!!!
-
Příspěvek od DARE » 12.05.2008 15:23
re Neid
A nebylo by lepší se nad sebou zamyslet a začít taky trochu sportovat. Není zbytečné pak hledat další výmluvy. Pokd chceš být hasič , tak taky musíš něco dokázat sám. Podle toho, že jsi nedokázal udělat 45 kliku, 40 sedolehů a uběhnout 2000 m do 10 min (popř. uplavat 200 m do 3,15) je to napováženou. Když to nestíháš v klidu co bueš dělta u zásahu až ti půjde u zdraví nebo život. To budeš čekat kdo ti pomůže????!!!!!!!!
Jinak k dotazu:
určitě Tě neoslovi znovu. To TY si musíš dát novou přihlášku za nějaký čas - doporučoval bých asi 3- 6 měsíců.
Takže zaber - dej se do sebe - a držím palce ,aby Ti to vyšlo.
A nebylo by lepší se nad sebou zamyslet a začít taky trochu sportovat. Není zbytečné pak hledat další výmluvy. Pokd chceš být hasič , tak taky musíš něco dokázat sám. Podle toho, že jsi nedokázal udělat 45 kliku, 40 sedolehů a uběhnout 2000 m do 10 min (popř. uplavat 200 m do 3,15) je to napováženou. Když to nestíháš v klidu co bueš dělta u zásahu až ti půjde u zdraví nebo život. To budeš čekat kdo ti pomůže????!!!!!!!!
Jinak k dotazu:
určitě Tě neoslovi znovu. To TY si musíš dát novou přihlášku za nějaký čas - doporučoval bých asi 3- 6 měsíců.
Takže zaber - dej se do sebe - a držím palce ,aby Ti to vyšlo.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky