Velitel VJ?
Zdravím Vás kolegové,
u našeho sboru se vyskytl problém.již dlouho jsme chtěli odvolat našeho (dnes již bývalého) velitele výjezdové jednotky.Konečně jsme došli do bodu kdy náš velitel sám odstoupil.
ted´ se ale naskytl problém kdo to po něm převezme.A protože nikdo nemá od nás velitelský kurz tak jsou dvě varianty.bud´ můj táta anebo já.Tátovi se do toho nechce, páč tomu moc nerozumí a už je starosta SDH.
já mám také menší problém.jsem přez týden na intru (SOŠ PO příbram) a tudíš bych asi moc neměl čas.to za prvé a za druhé je mi teprv 19 let,tudíš se nehemžim zkušenostma ale zase říct klukům u zásahu co mají dělat umím a z pozice velitele družstva jsem si to také párkrát vyzkoušel.
porad´te nám co by jsme s tím měli dělat.jestli to má vzít teda táta,byl by prozatimní (papírovej) velitel bez kurzu a já bych třeba u zásahu velel a po dodělání školy bych sjel na kurz a stal se VVJ?Díky jan davídek (JSDH Zdiby)
Velitel VJ?
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Příspěvek od » 12.05.2008 15:23
RE:
- Novy velitel by si mel dodelat kurz do 6ti mesicu.
- 19 let neni prekzkou velitelovani, existuji i mladsi
- Delat velitele je o organizacnich schopnostech, o tom ze te clenove musi brat a hlavne je to dnes bohuzel tezke papirovani.
Problem se velice tezko resi z tech nekolika radku textu. Pokud chces, tam mi muzes napsat treba na ICQ, e-mail, nebo skype (xfreek)
- Novy velitel by si mel dodelat kurz do 6ti mesicu.
- 19 let neni prekzkou velitelovani, existuji i mladsi
- Delat velitele je o organizacnich schopnostech, o tom ze te clenove musi brat a hlavne je to dnes bohuzel tezke papirovani.
Problem se velice tezko resi z tech nekolika radku textu. Pokud chces, tam mi muzes napsat treba na ICQ, e-mail, nebo skype (xfreek)
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky