Skupina C
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Re: Skupina C
Příspěvek od vlastakobryn88 » 12.06.2024 10:23
Zdravím,
měl jsem stejnou otázku, pouze skrze HZS Kraje. Hádám tedy správně, že i když nevlastním ŘP sk. C, tak si ho lze dodělat po případném nástupu k HZS.
I když předpokládám, že jsou upřednostňováni uchazeči, kteří již Sk. C vlastní
měl jsem stejnou otázku, pouze skrze HZS Kraje. Hádám tedy správně, že i když nevlastním ŘP sk. C, tak si ho lze dodělat po případném nástupu k HZS.
I když předpokládám, že jsou upřednostňováni uchazeči, kteří již Sk. C vlastní
Vlastik
-
Příspěvek od Samik » 12.06.2024 15:35
Jak k ZÚ tak HZS jde nastoupit jen s B ale vždy budou mít přednost lidí co už C mají. Pak záleží na stanici kolik mají zájemců a často jich je dost takže s Beckem se dostat vůbec nemusím co se týče ZÚ tam moc lidí nechce tam člověk jezdi spíše se sekačkou
.
Co se týče udělání ŘP tak sice ZÚ to dělá ale je tam z celého HZS taky nával že jako nový se tam hned tak nedostane.
Doporučuji pokud chcete opravdu k hasičům a je jedno kterým obětovat 20 tisíc udělat si C a pak mám jistotu že mě vezmou.
Co se týče udělání ŘP tak sice ZÚ to dělá ale je tam z celého HZS taky nával že jako nový se tam hned tak nedostane.
Doporučuji pokud chcete opravdu k hasičům a je jedno kterým obětovat 20 tisíc udělat si C a pak mám jistotu že mě vezmou.
-
Příspěvek od jogin » 12.06.2024 20:09
Nevím kde jsi na to přišel, naopak rajóny a sekání trávy je spíš každodenní činnost na stanici než u ZÚ, neb u ZÚ je více techniky než lidí a obecně jsou příslušníci ZÚ daleko "vyježděnejší" než kluci ze stanic kteří měsíčně najedou skoro nic. Potažmo autoškolu má přímo útvar, takže na C se dostaneš rychleji než ze stanice.Samik píše: ↑12.06.2024 15:35Jak k ZÚ tak HZS jde nastoupit jen s B ale vždy budou mít přednost lidí co už C mají. Pak záleží na stanici kolik mají zájemců a často jich je dost takže s Beckem se dostat vůbec nemusím co se týče ZÚ tam moc lidí nechce tam člověk jezdi spíše se sekačkou.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky