Zdravím přátelé Hasiči, Hasičky.
Možná jsem divný, blbý, nebo obojí, ale řeším problém ohledně vyhlašování výjezdu pomocí plechové držky, nebude výjezdových SMS. Na starém telefonů jsem používal program nám dojem "hasiči SMS" nebo "výjezdova SMS" už si přesně nepamatuju název. Bomba toho programu byla možnost zadání kraje a tím si program natáhl všechna čísla KOPIS, IBC. Xlet tento program vynikajícně fungoval a po přechodu na nový mobil jsem se snažil program na Googleplay snažil najít a marně, nevím zdali jsem blbec nebo vývojář program stáh, ale ani nic obdobného se mi nepodařilo najít. Nějaká rada, co používáte, nebo nemáte někdo program někde nahraný? Díky moc
Poradí někdo
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
-
Re: Poradí někdo
Příspěvek od MSA » 29.09.2019 15:37
Programy jsou ztazeny z Playe. Nutnu najit jinde nebo zaslat instalacni soubor mailem. Ale u novych mobilu je jeste problem s probouzenim aplikace. Treba Fire Alert2 mi vubec neprobouzi Amds volani.
-
Příspěvek od Ladislav Vitásek » 29.09.2019 15:47
Firealter2 jsem chvíli zkoušel kdysik a následně hned odinstaloval. Jak říkáš ...
-
Příspěvek od Tintin » 01.10.2019 09:22
Ahoj neporadím na 100 % první a třetí helmy jsou české hasičské přilby Pz 2 druhá je Ruska vojenská přilba vz 40/60 akorát natřená na černo a používali se u hasičů a čtvrtá nevím ale net je toho plnej prohledej a dozvíš se více:-)
-
Příspěvek od Petr Bohanes » 01.10.2019 10:00
Ahoj, první přilba je PZ3. V zadní části z vnitřní strany bude vyražen rok výroby. Třetí přilba je PZ2. Opět bývá vyražen rok výroby v zadní části skořepiny. U obou jsou obdobím zavedení 70. léta 20. století. Prostřední přilba je vz. 53 v úpravě pro Civilní obranu. Je to poslední ocelová přilba používaná Československými hasiči. Vychází přímo z vojenské přilby vz. 53, kdy první kusy se dají najít s rokem výroby i 1952 (primárně ale u armádních kusů). Občas se objevují i přilby, které jsou předělávkou přímo z válečných přileb Rudé armády, ale ty vypadají trochu jinak. Jak už napovídá název, tak zavádění probíhalo od roku 1953. Poslední přilba je hasičská přilba v souladu s ČSN 1252-1941. Hojně byla zaváděna těsně po skončení 2.sv.války. Označen se dá najít vyražené na vnitřní straně lemu zvonu. Tato přilba bývá chybně označována jako vz.29, které jsou velmi podobné a fakticky se řadí do „jedné rodiny“, ale mají svá specifika. Všechny přilby na fotkách jsou vyrobené v Československu.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky