Sobi, tak to šampáňo můžeš otvírat. Dnes, 30.12 mi po skoro měsíci, kdy jsem psal dotaz na GŘHZS jak to bude se zařazováním hasičských vozidel do IZS přišel od pana Maděru dopis, vid link: www.dobraci.sk/images/vyjadreni_grhzs.pdf Velmi si to vážím a těším se že se tento můj boj konečně podařil. Chtěl bych také touto cestou poděkovat panu Romanovi Suchému, pracovníku mezinárodní organizace Solvit, který celý rok bojoval za mé práva na úrovni EU a Bruselu, neochvějně, jako odborník v mezinárodním právu neustále zasílal pádné protiargumenty vůči české straně , panu poslanci českého parlamentu Janu Zahradníkovu, panu senátoru Miloši Vystrčilovi , kteří se za dobrovolné hasiče a mě zasadili v české vládě, paní starostce obce Hojkov Miladě Duchanové za její neochvějnou podporu a pomoc , panu šéfredaktoru Hasičských novin Oldřichu Přibylovi, který se nebál uveřejnit článek o tomto problému na prvé straně Hasičských novin. Dal jsem si závazek, že když se náš boj ukončí, uveřejním jména všech, těchto lidí, kteří věci pomohli. Všem těmto lidem patří za jejich podporu ještě jednou velký dík, nejen z mé strany ale myslím si že taky ze strany Vás, Dobráku. Bez jejich pomoci by mé úsilí bylo v podstatní míře stěžené, a výsledek by byl za mnohem delší dobru. Takže už dnes máme co oslavovat -Sobiho píše:Až to bude oficiální, otevřu Bohemku na oslavu a pošlu ti gratulaci! :-)
poďme spolu do toho !
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Příspěvek od Jan Stankovič » 30.12.2015 10:45
-
Příspěvek od Hasičhasič » 30.12.2015 10:56
Skvělá zpráva ! Takže když se rozhodnu koupit požární automobil z Polska, např. http://autoline-eu.cz/sf/komunalni-tech ... 35900.html mohu ho v ČR bez problému přihlásit do IZS ?
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky