PETICE 361/2003
Zdravím Vás, jak to u vás vypadá s podepisováním petice? Neváhejte, projevte svoji nespokojenost (i Vaši blízcí a civilové - týká se to nás všech nejen bezpečnostních sborů!)
Pište zde jak to u vás probíhá
Petice i podpisový arch je ke stažení na www.361.wz.cz
PETICE 361/2003
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
-
Příspěvek od Kapitán Kirk » 12.05.2008 15:21
Brno
Zdá se že na brněnsku je petice mrtvá...teda pokud se vždy nenajde nějaký "odvážlivec" aby vytiskl arch a začal. Mám dojem (nechci ale nikomu křivdit tak ať se tu klidně ozve) že od odborů žádná forma apelu na členy po stanicích aby podepisovali (pokud souhlasí samozřejmě) nepřišla. Samozřejmě vím že petice není tvornou OSH ale jít na jednání s politickou špičkou s argumentem že mám v ruce (resp. že existruje) petici s např. 5000 hlasy nespokojených příslušníků je určitě lepší výchozí postavení než jít s prázdnýma rukama.
Zdá se že na brněnsku je petice mrtvá...teda pokud se vždy nenajde nějaký "odvážlivec" aby vytiskl arch a začal. Mám dojem (nechci ale nikomu křivdit tak ať se tu klidně ozve) že od odborů žádná forma apelu na členy po stanicích aby podepisovali (pokud souhlasí samozřejmě) nepřišla. Samozřejmě vím že petice není tvornou OSH ale jít na jednání s politickou špičkou s argumentem že mám v ruce (resp. že existruje) petici s např. 5000 hlasy nespokojených příslušníků je určitě lepší výchozí postavení než jít s prázdnýma rukama.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky