Idiot? Blázen? Geroj? Nebo co vlastně?
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:22
Včera jsem na webu objevil tento článek. Jeho součástí jsou dvě videa - doporučuji shlédnout, abyste viděli, kvůli jakým pitomcům se pak jezdí na bouračky. Kdo by nerozuměl anglickým titulkům, které se tam občas objevují, tak ať nezoufá - autor videa jimi jen umocňuje svou ubohost. Něco tak hroznýho už jsem dlouho neviděl.
- Pavel Novák
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Pavel Novák » 12.05.2008 15:22
http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=08.06 ... 238v=87786
u tohoto zásahu byla i naše jednotka. Tak pánové, z tohoto si vemte příklad
-
Příspěvek od Neznámý Vojín » 12.05.2008 15:22
Tohle je bohužel smutná praxe v dnešním provozu, kde jí vidí jen řidič.Takhle se můžou na to co se dnes děje, podívat úplně všichni, any věděli o čem je řeč.Už vidím tohle hovado, jak se čelně zpráskne s autem nevinných lidí, kteří jedou nadovolenou.Jinak si myslím se to je absolutně bez komentáře.Dědkovi kterej jde z lékarný s taškou chemie, daji měšťáci litr za to že přetáhl o 5 minut parkování, ale tohle zatím úplně normálně prochází a všichni ví, že se to děje.
-
Příspěvek od Neznámý Vojín » 12.05.2008 15:22
že si někdo vůbec dovolí ještě tohle dát na veřejnost, že jsem tam naflákal hromadu překlepů.Omluva za to.
-
Příspěvek od Ondra Belica » 12.05.2008 15:22
Vlaštovko,
když někdo spěchá na jih na zkoušku kapely či orchestru, přece nepřijede pozdě, ne?
Vojín,
zajímalo by mě, jak v těch svejch feldách proháněj nějaké takovéto auto. Zato děda s botičkou jim neujede. Jen díky tomu si splní povinný denní počet přestupků...
-
Příspěvek od Jakub Nedoma » 12.05.2008 15:22
Nepřekvapuje mě to, takovejch blbců je na silnici hromada. Bohužel, jezdí pořád a policajti jim nic neudělaj. Důkaz toho, že prachy hejbou světem. Zavedl bych trest padesát ran bičem, zabavit řidičák i auto.
viz. taky tenhle odkaz, podobnej případ, rodina dostala podmazáno ušmudlanej milion a je ticho, vysmátej zmrd-vrahounek odjede domů ještě víc vysmátej,
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Tenhle blbec nespěchal na žádnou zkoušku... všimni si, jak to tam komentuje ve Votičáku: "220 (nebo kolik) do kopce, moje oblíbené místo". To hovado takhle jezdí tuhle trasu nejspíše dosti často. Je to vidět i z toho, že cestu dobře zná a přeci jen nepředjízdí přes horizonty a do zatáček. Mám-li být upřímný, zdá se mi, že se tenhleten má přes to všecko docela rád, občas na téhle trase vidím magory, kteří to klidně do té zatáčky v protisměru pošlou a v mnohem menší rychlosti, takže než předjedou, tak by z nich člověk zešedivěl.
-
Příspěvek od David Lange » 12.05.2008 15:22
Tohle se moc komentovat nedá. Je to riziko dokud někoho nesejde ale nevím co mu to dává. Když se trochu odprostím od toho že může někoho zabít tak po motoristické stánce ,což on asi chce mi to připadá tragické. Má silný vůz takže předjíždí rychle a a šup už je tam( kdyby je ve škodovce tak by viděl co to je za umění předjíždět, to je adrenalin a ne to jeho šup na 0,5 sekundy do protisměru), dále má 18 palcová kola takže mu to sedí i v zatáčkách(což je vyhoda proti těm to předjíždí), vysmívá se těm které předjel( akorát jim zapoměl říct že snim mají závodit). když předjíždí jsou všichni na pravý okraj a dělají mu místo. totéž na te dálnici , sotva si ho všimnou hnedka přejíždí doprava. Když tam předjížděl ten kamion a v protisměru dostal druhý ,to najednou šel na brzdy tragéd ,to se má najednou rád. S osobáčkem by se sraziil klidně že. pro mě když mam hodnotit toho jako adrenalinovou jízdu ,což autor videa asi chce tak tragédie a ne řidičské umění. Doufám že se zabiješ sám a né ostatní.
-
Příspěvek od Jaroslav Doležal » 12.05.2008 15:22
Tento idiot je fakt idiot.Nepočítal jsem to , ale přestupků by měl snad na sebrání řidičáku na doživotí.Jo , ono to jednou nevyjde ............
Příspěvek od » 12.05.2008 15:22
Policie ma smulu, maximalne se nabouraji, chudaci :
http://www.youtube.com/watch?v=9Up-z6rULF0
http://www.youtube.com/watch?v=Gx1CkPcICaY
Policie je k smichu - maximalne:
http://www.youtube.com/watch?v=MlU7_VXsiXQ
Ale pokud mate dobre vybaveni, tak je to v pohode:
http://www.youtube.com/watch?v=QfKsPqvwG-U
Ghostrider 4 bohuzel jeste nemam, musim si to sehnat :
http://www.youtube.com/watch?v=2ptYPCHoHwQ
-
Příspěvek od Jakub Nedoma » 12.05.2008 15:22
Tak na motorce je aspoň dost velká pravděpodobnost, že zabije jenom sebe...
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od tatrablazen » 12.05.2008 15:22
že tam neni vidět ten úsek u průhonic. jednou v sobotu jsem díky podobnýmu trotlovi zjistil co dělá ESP na focusu . sice ten dobrodruh jede čistou stopu, všechno hezký , ale v provozu je to hazard se životy ostatních účastníků. stačí jeden strejda co se bude kochat a ...........................
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od tatrablazen » 12.05.2008 15:22
že tam neni vidět ten úsek u průhonic. jednou v sobotu jsem díky podobnýmu trotlovi zjistil co dělá ESP na focusu . sice ten dobrodruh jede čistou stopu, všechno hezký , ale v provozu je to hazard se životy ostatních účastníků. stačí jeden strejda co se bude kochat a ...........................
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
A to ještě není vidět, co se děje za ním, ta auta za krajnicemi a krizové situace při brzdění...
P.S. Geroj je pasavětsky hrdina . Zde tedy ve velmi ironické podobě.
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky
- SPORT.POŽÁRY.cz