Služba u HZSp
Zdarec kolegové také pracui u podnikovych hasičů a davam všem za pravdu že hasiči jsou tam děvečky pro všechno.Nás celkem pravidelně využívají na stěhování a to čehokoliv.A vůbec si neuvědomují že když hasič bude célé dopoledne stěhovat a pak bude muset jet někam na obtížný zásah tak tam padne vysílením.Je hrozné jak se některé fabriky chovají ke svým hasičům.Podle jejich slov jsou hasiči akorát přítěží jenže si neuvědomují že jsme tam z určitého důvodu a hlavně pro jejich bezpečnost.
HZS podnikud
Aktuální problémy, neshody, trable...
Příspěvek od » 12.05.2008 15:24
pro M.I.K.
v podstatě nic proti, mne spíše překvapuje, že profesionální hasič(ka) pod nickem Renata se zde ptá na tak samozřejmě věci, jako jsou předpisy pro činnost jednotek PO. To snad je jeden ze základních předpokladů odborné způsobilosti hasiče (viz normy znalostí, vydaných GŘ). Nevyjadřoval jsem se ke zneužívání JPO IV zřizovateli. To řeší právní předpisy v PO. Že je v ČR slabá vymahatelnost práva, to v celku ví každý.
v podstatě nic proti, mne spíše překvapuje, že profesionální hasič(ka) pod nickem Renata se zde ptá na tak samozřejmě věci, jako jsou předpisy pro činnost jednotek PO. To snad je jeden ze základních předpokladů odborné způsobilosti hasiče (viz normy znalostí, vydaných GŘ). Nevyjadřoval jsem se ke zneužívání JPO IV zřizovateli. To řeší právní předpisy v PO. Že je v ČR slabá vymahatelnost práva, to v celku ví každý.
-
Příspěvek od k-fire » 12.05.2008 15:24
?x?
pracuji jako velitel HZSP. Taky jsem nucen využívat kluky k jinym činostem jako je sekání trávy , úklid komunikací apod.. Ale co zmůžu, když Vám přijde na kontrolu HZS ČR, zda jednotka není využívána k jiným účelům a když je polopaticky přivedete na to co kluci musej dělat, tak vám řeknou, že sekání trávy je součást preventivních opatření atd..... Zkrátka HZS ČR si nechce moc pálit ruce......
pracuji jako velitel HZSP. Taky jsem nucen využívat kluky k jinym činostem jako je sekání trávy , úklid komunikací apod.. Ale co zmůžu, když Vám přijde na kontrolu HZS ČR, zda jednotka není využívána k jiným účelům a když je polopaticky přivedete na to co kluci musej dělat, tak vám řeknou, že sekání trávy je součást preventivních opatření atd..... Zkrátka HZS ČR si nechce moc pálit ruce......
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky