Financování mobilního telefonu
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Příspěvek od Petr Haska » 27.01.2009 12:57
[Tomáš Otčenášek - 27.01.2009 12:28] To já beru. Zastupitelstvo ji k tomu zmocnilo. je to možné. Většinou to taky funguje tak, že starosta řekne, kupte si čerpadlo, já si to obhájím jak v Radě tak v zastupitelstvu. Pokud nejsou zastupitelé na nože. U nás schvaluje rada tuším do 20.000,-Kč, scházíse každých 14 dní takže není problém. Ale ve skutečnosti to bývá tak, že koupíš (pokud nutně potřebuješ) a pak schvaluješ. Dopředu se schvalujíjenom velké investice.
-
Příspěvek od David Horák » 27.01.2009 17:05
Ahoj, možná to bude trouchu mimo mísu, ale přeci...Hodně z Vás tu zminňuje systém Pelig. Nevím přesně jaké jsou výhody tohoto systému, ale my máme věcičku od jablotronu. Je k tomu potřeba jenom simka a dokáže to spustit i sirénu, rozezílat hromadné sms (všem v jeden okamžik, do 5s od zadání požadavku). Docela dobrá věcička a cenově do 5 tis.
-
Příspěvek od MATRIN CHUDA » 27.01.2009 18:53
u nás jsme ve dvojce a provolám zhruba 800 měsičně
dávám to do našeho rozpočtu.pokud by starosta dělal problém tak mu vrátim kriz telefon stím že když něco bude chtít tak at si mě najde.děláme starostům voly zadarmo tak at alaspon zaplatí telefon
dávám to do našeho rozpočtu.pokud by starosta dělal problém tak mu vrátim kriz telefon stím že když něco bude chtít tak at si mě najde.děláme starostům voly zadarmo tak at alaspon zaplatí telefon
-
Příspěvek od Roman » 27.01.2009 19:05
Asi jsme na tom většinou stejně,samozřejmě si platím veškeré telefony ze své kapsy a musím se přiznat,za ty roky by to byl už slušný bourák a nebo cesta kolem světa, ne je to nadsazené ,ale je to spousta peněz co člověk provolá . Za osum let velitelování a to jsem placen městem jsem nedostal ani korunu na kredo, ale slyším pořád zavolej,obvolej a zajisti. To co píše Jirka S. tak to mu závidím.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky