Drozd
-
-
Příspěvek od Antonín Chýlek » 12.05.2008 15:23
zdravím,už jsem tady něco psal,jak působil v náší jednotce v Návsí,debatovali jsme u pivka s kámošema a vzpomínali na jeho kousky a kolega si vzpoměl,jak vyloudil po ženských zálohy na zájezd do Chorvatska,jeho přítelkyně tam má matku,tak se naskytla dobrá příležitost je skásnout.Koupil si na to i dětské skládací razítko a nejspíš si orazil účet za autodopravu,kterou jim ukázal.Samo,že nikam nejely a kolik asi skásnul za autobus to nevím,ale málo to nebylo.Tak alarmujte ostatní,kdyby se tam ukázal asi dvoumetrový podnikavec,pryč s ním a přistříhnout mu křídla,Magdo,ať se daří.
-
Příspěvek od lucky ducky » 12.05.2008 15:23
prosim oba na mail, nebo si zaktivnete odkaz na svuj mail. Mam na nej taky neco, pokud ho chcete dat k soudu, jdu do toho s Vami a Vim o dalsich, kteri radi prispejou.
-
já ho k soudu nedávám,obec zaplatila,co nabral matroš na naší jednotku a výslech na policii mi stačil a mě nic nedluží,kromě omluvy,ale ta by mu nic nebyla platná.Jo dluží,myslím pětikilo,ale s tím ať si utře...Jedině výzbrojna v Praze,ale nevím,jestli se soudili,moc mu tam toho už nechybělo,když obec zatáhla docela velkóu částku.Jedině snad,že bych sehnal kontakt na holku,co od kámošek vabral na ten zájezd,pokud bude mít zájem nebo pokud to už nemělo dohru.Zatím
-
Příspěvek od Magda » 12.05.2008 15:23
Pane Chýlku,ten kontakt na tu paní bych ocenila,přesně ten případ co popisujete,je zapsán v rozsudku,je tam pouze její adresa,bylo by dobré,kdyby se přihlásila,ať můžem podat společnou žalobu,že nám nezaplatil,dohromady to dělá cca 45.000,- Kč.aspoň těm,kdo jsou napsaní v rozsudku.Musíme ho co nejdřív opět dostat zpět za mříže,protože pochybuju,že nám to kdy zaplatí...
-
Příspěvek od Foxtrot » 12.05.2008 15:23
píšete tu že ho musíte dostat zpět za mříže... nás naštěstí pan Drozd nijak nepoškodil, nechci se ho nijak zastávat, ale pokud již byl odsouzen a odpykal si trest nevidím žádný důvod k tomu ho znovu "zavírat" pokud nespáchá další trestný čin, který mu bude prokázán..
-
pokud je mi znamo tak byl Drozd zavrenej za neplneni vyzivovaci povinnosti, ale zatim rozhodne ne za podvody, kterych ma za sebou asi dost a dost. Ode mne odebral zbozi a nezaplatil, takze ja ten duvod mam. A verim tomu, ze se najde dost dalsich. Nejde mi ani tak o to, aby se nekde valel v kriminale, ale spis o to, aby se jaksi prihlasil ke svym zavazkum a predvedl zpusob, jak se s nimi vyrovna.
-
Příspěvek od Magda » 12.05.2008 15:23
Vás sice nijak nepoškodil,ale pokud třem lidem dluží dohromady 45.000,-,tak to je trochu na pováženou,ne?Ano,odseděl si 14 měsíců ve věznici s dozorem,ale nám jde o ty prachy,vytlouct je z něj.A pochybuju,že nějaký má,když před 2 dny vylezl z kriminálu.
Lucky ducky,ozvěte se mě na mail m.paculova@seznam.cz,ať se můžem nějak domluvit,pokud chcete jít do společné žaloby.
-
Příspěvek od Foxtrot » 12.05.2008 15:23
ze všech příspěvků které sem si o něm přečetl sem pochopil, že seděl právě za tyto údajné (nezpochybňuju vaše stanoviska, ale nebyla prokázána vinna) podvody... ale to vrácení peněz je spíš občanskoprávní spor, i pokud pan předeseda v rozsudku v trestní věci rozhodne o povinnosti uhradit škodu, dlužnou částku apod. pravděpodobně bude s dodatkem " učiní tak dle svých možností" (jak to bývá někde "dobrým" zvykem), v praxi to pak má za následek že to z něj už jen těžko vytlučete zákonnými prostředky..
Přeji hodně štěstí a sil v boji o své peníze a svou pravdu..
PS. jestli sem napsal nějakou věcnou chybu budu jen rád za opravu
-
Příspěvek od Tomáš Otčenášek » 12.05.2008 15:23
Nevim jak to funguje v praxi, ale v dnesni dobe by "pry" nemel byt problem vyckavat, zaprve mu exekucne vyrabovat byt, zadruhe, kdykoli se kdekoli necha zamestnat, tak mu exekucne zabavit plat nad vysi zivotniho minima.
-
v jeho případě to bude problém,ten byt určitě neměl,když ho která koliv ženská vyhodila,přespával,kde se dalo a dělat on asi nebude,takže z platu asi taky nic
-
pan Drozd nema krome sve prolhane huby vubec nic. Bydlel na ubytovnach a zivit se nechal "odkvetlymi slunecnicemi". Proto si myslim, ze soud je k nicemu. Nehlede k tomu, ze ma nekolik vyzivovanych deti, kterym ani neplati vyzivne.
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky
- SPORT.POŽÁRY.cz