Čtení výjezdové sms nahlas - JAK?
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Čtení výjezdové sms nahlas - JAK?
Příspěvek od konnyCZ » 26.08.2019 09:35
Ahoj,
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo z vás ví, jak "vyrobit" věc, která by nahlas v hasičarne při výjezdu říkala, co se kde děje, zkrátka by přečetla vyjezdovou sms.
Žádný Fireport ani nic jineho nemáme, jen se ptám , jestli už to někdo udělal nebo jsou nápady, jak to udělat.
Díky
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo z vás ví, jak "vyrobit" věc, která by nahlas v hasičarne při výjezdu říkala, co se kde děje, zkrátka by přečetla vyjezdovou sms.
Žádný Fireport ani nic jineho nemáme, jen se ptám , jestli už to někdo udělal nebo jsou nápady, jak to udělat.
Díky
-
Re: Čtení výjezdové sms nahlas - JAK?
Příspěvek od spojstroj » 26.08.2019 10:12
Zkušenost s tím nemám, ale napadlo mě toto:
Na čtení příchozích SMS lze stáhnout android aplikaci např. "Poslechněte kdo volá". Fungovalo to dobře na telefonech Samsung. A přes konektor na sluchátka to napojit do zesilovače.
Na čtení příchozích SMS lze stáhnout android aplikaci např. "Poslechněte kdo volá". Fungovalo to dobře na telefonech Samsung. A přes konektor na sluchátka to napojit do zesilovače.
-
Příspěvek od RVZ » 26.08.2019 10:17
Ahoj na čtení sms existuje program : Easy SMS Reader aplikace do telefonu a jen připojíš REPRODUKTORY :-)
A nebo pak VPR ( www.hasicum.cz ) , FP ( www.fireport.cz )
A nebo pak VPR ( www.hasicum.cz ) , FP ( www.fireport.cz )
-
Příspěvek od konnyCZ » 27.08.2019 07:17
Easy sms reader jsem nikde nemohl najít.
Zkrátka bych chtěl, aby mi to z telefonu ,když přijde výjezdová sms, přečetlo, to co do té sms přišlo a opakovalo to. Nemůžu najít žádnou aplikaci.
Zkrátka bych chtěl, aby mi to z telefonu ,když přijde výjezdová sms, přečetlo, to co do té sms přišlo a opakovalo to. Nemůžu najít žádnou aplikaci.
-
Příspěvek od David Šimek » 27.08.2019 10:02
Fire Alert 2 mě osobně nefunguje. Mě již několik měsíců při vyhlášení výjezdu voláním neupozorní aplikace a nevyhlásí poplach i když předtím spouštěla bez problému.
-
Příspěvek od RVZ » 27.08.2019 13:15
Aplikace se musí dobře nastavit v TELEFONU :D 1) zapnout prioritu aplikace (nerušit) 2) BATERIE aplikaci musíš dát jako nemonitorovanou aplikaciDavid Šimek píše: ↑27.08.2019 10:02Fire Alert 2 mě osobně nefunguje. Mě již několik měsíců při vyhlášení výjezdu voláním neupozorní aplikace a nevyhlásí poplach i když předtím spouštěla bez problému.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky