chat jinde
omlouvam se ze sem pisu takovouto vec nic mene kamos me pozadal o zverejneni novyho chatu se zakladnima mistnostma....jde v nem pouzivat smajliky,mate zalozeny svvuj ucet zdarma a ceka se na rozsireni.diki vsem co prijdou na ... http://viperalaurenti.gzk.cz/register.php
chat jinde
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
-
Příspěvek od Martin » 12.05.2008 15:18
zbytečnost
nezlob se na mě,ale nechápu lidi,který si každý zakládají svůj chat,byl jsem tam a návševnost 2lidi je docela málo,na lide.cz máme svou stálou místnost,někdo si možná bude stěžovat na téma,ale prostě se tam kecá o tom o čem se kecat začne,takže když se vám tema nelíbí tak navrhněte nový a je to,ale je blbost zakládat milion chatu aby tam byl na kazdym jeden clovek
nezlob se na mě,ale nechápu lidi,který si každý zakládají svůj chat,byl jsem tam a návševnost 2lidi je docela málo,na lide.cz máme svou stálou místnost,někdo si možná bude stěžovat na téma,ale prostě se tam kecá o tom o čem se kecat začne,takže když se vám tema nelíbí tak navrhněte nový a je to,ale je blbost zakládat milion chatu aby tam byl na kazdym jeden clovek
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky