Tak se musím taky pochlubit, připojili jsme se tímto k jednotkám, které dostali (trochu opožděně) pod stromeček auto. Sice Tatrovku nemáme tak krásně novou a vybavenou jako třeba Rumburk či Jiříkov, ale za ty prachy, nekupte to, že
Další Tatra pro dobráky
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
Stanislav Kaisler
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Stanislav Kaisler » 12.05.2008 15:18
Další Tatra pro dobráky
Tak se musím taky pochlubit, připojili jsme se tímto k jednotkám, které dostali (trochu opožděně) pod stromeček auto. Sice Tatrovku nemáme tak krásně novou a vybavenou jako třeba Rumburk či Jiříkov, ale za ty prachy, nekupte to, že
Více info na našich stránkách.
-
Tomáš Sazima
Příspěvek od Tomáš Sazima » 12.05.2008 15:22
tatra
Zdravím, koukal jsem na tu vaší tatru a nezbývá mi nic jiného než vám jí pochválit.
Zdravím, koukal jsem na tu vaší tatru a nezbývá mi nic jiného než vám jí pochválit.
-
miroslav černoch
Příspěvek od miroslav černoch » 12.05.2008 15:22
Taky se přidám
musím taky pochválit tu vaši tatru, jsem přece tatrovák a tatrovek u hasičů není nikdy dost. Přeji ať jste sní moc spokojení, máte moc pěkně udělanou.
musím taky pochválit tu vaši tatru, jsem přece tatrovák a tatrovek u hasičů není nikdy dost. Přeji ať jste sní moc spokojení, máte moc pěkně udělanou.
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz