Platové třídy v roce 2004 a 2005
Co říkáte na přechod do 16ti platových tříd v roce 2004 a v roce 2005 na 11??? Není to jen pokus o to aby si vyšší funkcionáři polepšily a my hasiči abychom na to doplatily?? Nevím jak vy ale já moc hasičů ze směn, kteří si tímto postrkováním polepší neznám. A co vy??
Zákony, vyhlášky, nařízení a pokyny pro činnost jednotek.
-
-
Příspěvek od Jan Novotný » 12.05.2008 15:18
Člověk by se rád vyjádřil, ale nejprve by bylo vhodné se s nimi seznámit. Zatím jsou jen kolem toho nejasné dohady. Nikdo přesně nic moc neví.
Člověk by se rád vyjádřil, ale nejprve by bylo vhodné se s nimi seznámit. Zatím jsou jen kolem toho nejasné dohady. Nikdo přesně nic moc neví.
-
Příspěvek od Michal Šeps » 12.05.2008 15:18
Jak tak na to koukám tak si nikdo s novými třídami nedělá hlavu. Jo asi jsou na tom všichni tak dobře že nemají strach o to kolik přinesou domů peněz. A nikomu nevadí že si naši slavní papaláši opět přidají peníze a nám přidají jen a jen práci.
-
Příspěvek od kamil kolekk » 12.05.2008 15:18
platové třídy
já se u hasičů o platy už dávno přestal starat,protože v ostravě to ani není o tom co máte za kurzy a tedy co umíte ,ale o tom jak se komu líbíte.je u nás naprosto běžné,že maník který má pouze základní kurz a kurz na motopily tak je v 8.platové třídě a já i když mám více kurzů tak jsem v 6.platové třídě.dovolání není žádné,ale bylo mi řečeno,že jestli se mi něco nelíbí tak můžu jít,že za branou stojí stovky dalších uchazečů.tak mnoho zdaru v domáhání se svých práv.
já se u hasičů o platy už dávno přestal starat,protože v ostravě to ani není o tom co máte za kurzy a tedy co umíte ,ale o tom jak se komu líbíte.je u nás naprosto běžné,že maník který má pouze základní kurz a kurz na motopily tak je v 8.platové třídě a já i když mám více kurzů tak jsem v 6.platové třídě.dovolání není žádné,ale bylo mi řečeno,že jestli se mi něco nelíbí tak můžu jít,že za branou stojí stovky dalších uchazečů.tak mnoho zdaru v domáhání se svých práv.
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:18
RE: Kamil kolek
Hmm, jak znám Ostravu (a ty poměry tam znám celkem slušně), tak bych řekl, že má ten kluk sice jenom základní kurzy, ale 100 m s překážkama za 16 sekund, že? Tohle je hnus a Ostrava (plk. Nitra, klidně budu jmenovat, nic mi nemůže) takové lidi protěžuje a je tím známá.
Hmm, jak znám Ostravu (a ty poměry tam znám celkem slušně), tak bych řekl, že má ten kluk sice jenom základní kurzy, ale 100 m s překážkama za 16 sekund, že? Tohle je hnus a Ostrava (plk. Nitra, klidně budu jmenovat, nic mi nemůže) takové lidi protěžuje a je tím známá.
-
Příspěvek od kamil kolekk » 12.05.2008 15:18
platové třídy
kdyby to byl nějakej borec,kterej má stovku za 16 tak bych to ještš bral,ale já jsem lepší než on i ve fyzických testech,ale asi se nelíbím veliteli stanice tak jako on.
kdyby to byl nějakej borec,kterej má stovku za 16 tak bych to ještš bral,ale já jsem lepší než on i ve fyzických testech,ale asi se nelíbím veliteli stanice tak jako on.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky