Seriál Hasiči na ČT 2 - názory?
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Re: Seriál ČT
Příspěvek od Zbyňa » 21.03.2019 13:45
Já si myslím, že první módní přehlídka se vydařila. Ale ty prostory jsou stísněné. Modelky přecházejí z místnosti do místnosti. Jo, vlastně, nová tisková mluvčí. Takže uvidíme příště jaky butik otevře.
-
Re: Seriál Hasiči na ČT 2 - názory?
Příspěvek od Franc Beckenbauer » 21.03.2019 14:04
Něco hrozného. O hasičích zatím nic moc. Spíše tisková mluvčí ať stará nebo nová, školení nováčka a hasiči? Až na posledním místě. Toť můj názor, ale že pan ředitel LBC psal všude na stanice, jak to propaguje hasiče....v kanclu
-
Příspěvek od EcoHasic » 21.03.2019 15:08
Musím se přidat... Většina dílu vždy jen o tiskové mluvčí a poslední díl byl už opravdu trochu přes čáru a já měl radost, že tou výpovědí to skončí a ono nic :D Za mě velké zklamání
-
Příspěvek od pantograf89 » 21.03.2019 18:10
Civilům se to ale asi líbí: https://www.csfd.cz/film/697368-hasici/prehled/
-
Příspěvek od utvarak » 22.03.2019 06:50
Pokud bys dělal Skopi týden velitele na C3, tak ti garantuji, že už bys neprodal ani jedny PSka:-)
Jarda není žádný mrzout, co dokázal u HZS i u dobráků v Hrádku stojí za smeknutí klobouku.
Jarda není žádný mrzout, co dokázal u HZS i u dobráků v Hrádku stojí za smeknutí klobouku.
-
Příspěvek od PetrH. » 22.03.2019 11:45
Jako nehasič ale hasičský fanda mám tento názor:
Jako jistě většina, těšil jsem se na dokument o hasičích. Namísto toho hlavním bodem dokumentu je pracovně posedlá tisková mluvčí, kde její zápal už hraničí s diagnózou. Na vlastní hasiče se dostalo jen v přestávkách mezi reportážemi o té paní. Když už jsem se na konci druhého dílu těšil, že jí je konec, zjistil jsem, nejenom že se tam vecpala její kolegyně, ale zůstala tam i ona a navíc jako majitelka butiku. Dalo by se říci, odešla dveřmi, vrátila se oknem. Děs, běs. Chtělo by se říci, komu kolik zaplatila a čím, že se jí podařilo udělat šestidílný seriál o své osobě. To nemají ani jiné "celebrity". Být běžným hasičem, tak jsem naš..., spíše až nas... . Včetně těch, kteří byli zřejmě donuceni dělat té paní butikové stafáž. Počínaje 3. dílem jsem na seriál začal koukat ze záznamu, abych mohl reportáže o tiskových mluvčích přeskočit. Zjistil jsem, že 3. díl jsem tímto způsobem stačil shlédnout v podstatě za pár desítek vteřin ... :-(
Jako jistě většina, těšil jsem se na dokument o hasičích. Namísto toho hlavním bodem dokumentu je pracovně posedlá tisková mluvčí, kde její zápal už hraničí s diagnózou. Na vlastní hasiče se dostalo jen v přestávkách mezi reportážemi o té paní. Když už jsem se na konci druhého dílu těšil, že jí je konec, zjistil jsem, nejenom že se tam vecpala její kolegyně, ale zůstala tam i ona a navíc jako majitelka butiku. Dalo by se říci, odešla dveřmi, vrátila se oknem. Děs, běs. Chtělo by se říci, komu kolik zaplatila a čím, že se jí podařilo udělat šestidílný seriál o své osobě. To nemají ani jiné "celebrity". Být běžným hasičem, tak jsem naš..., spíše až nas... . Včetně těch, kteří byli zřejmě donuceni dělat té paní butikové stafáž. Počínaje 3. dílem jsem na seriál začal koukat ze záznamu, abych mohl reportáže o tiskových mluvčích přeskočit. Zjistil jsem, že 3. díl jsem tímto způsobem stačil shlédnout v podstatě za pár desítek vteřin ... :-(
-
Příspěvek od Radek Vojík » 22.04.2019 20:16
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti