Zdravím
Chci se zeptat, jak se co nejlépe dostat k hasičům. Chodím na Střední školu strojírenskou, která je zakončena maturitou, ale nemám vůbec žádnou praxi u hasičů. Hodně se mi tahle práce líbí a zamlouvá a je mým snem se stát hasičem a já bych rád šel svýmu snu naproti. Můžete mi poradit co bych měl po maturitě dělat, případně co pro to můžu udělat už teď?
Díky za radu
Jak se dostat k hasičům
Nenašli jste vhodnou kategorii, nebo máte dotaz úplně mimo hasičinu?
-
-
Příspěvek od Fire Scare » 03.11.2011 17:36
Ona to není tak jednoduché ale není to jen o zeptání bude záležet na tom jakou budeš mít kvalifikaci a představu o zaměstnání,pokud studuješ školu strojního zaměření tak si samozřejmě na dobré cestě.Pokud budeš vybrán tak musíš projít lékařskym vyšetřením,psychotesty a fyzické testy tyhle požadavky jsou všude stejné.Dál bude záležet na tom na jaký pozice hledají lidi technik,spojař,hasič,strojník,chemik úplně nej by bylo kdyby jsi si udělal C+E řidičák tak po tobě šáhnou všude a nejen u státních ale i u podnikových,u podnikových na 100procent.Ale více ti řeknou tam,kam budeš chtít.zajít tam a zjistíš všechno,nechodil bych rozhodně ke karierovým poradcům ve škole ty ví hoby
Zpět na „Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz