Dotaz Pavel
před pár dny jsem posílal na meil martin.kavka@pozary.cz pár fotek obrněnáho vozu 8*8 od armády dočkáme se článku ?
Dotaz Pavel
Nenašli jste vhodnou kategorii, nebo máte dotaz úplně mimo hasičinu?
- Václav Porkát
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Porkát » 12.05.2008 15:20
Pavel P P
Pavle, jen podle fotek se článek opravdu dá udělat velmi těžko, nemyslíš? Jak se říká ,,z prdu kuličku neuděláš,,.
Martin mi je přeposlal a já zjišťuji nějaké info ohledně toho OT. Každopádně děkujeme.
Pavle, jen podle fotek se článek opravdu dá udělat velmi těžko, nemyslíš? Jak se říká ,,z prdu kuličku neuděláš,,.
Martin mi je přeposlal a já zjišťuji nějaké info ohledně toho OT. Každopádně děkujeme.
wap - POŽÁRY.cz (DPV)
-
Příspěvek od František Havlíček » 12.05.2008 15:20
OT 64
TTD OT 64: dost podrobné informave o něm najdete na této adrese:
http://www.army.cz/scripts/detail.php?id=5021
TTD OT 64: dost podrobné informave o něm najdete na této adrese:
http://www.army.cz/scripts/detail.php?id=5021
-
Příspěvek od Hynek Obroučka » 12.05.2008 15:20
Add OT-64
Pokud jde o některé z českých hasičských OT-64, můžu sloužit kompleními daty. Slouží již jen tři, ale bylo jich minimálně pět...
Pokud jde o některé z českých hasičských OT-64, můžu sloužit kompleními daty. Slouží již jen tři, ale bylo jich minimálně pět...
-
Příspěvek od Nikola Filová » 12.05.2008 15:20
Dotaz
Ahoj nevite něco o tom povedeném ptákovi Drozdovi prý taky hasiči nebo co bůhvi je,prý už je z krimu venku,kde koho zas oblbuje a obirá o penize a časem i o iluze, daji se tu o něm dočíst zajimavé zvěsti,kdo o něm vi něco nového??
Ahoj nevite něco o tom povedeném ptákovi Drozdovi prý taky hasiči nebo co bůhvi je,prý už je z krimu venku,kde koho zas oblbuje a obirá o penize a časem i o iluze, daji se tu o něm dočíst zajimavé zvěsti,kdo o něm vi něco nového??
Zpět na „Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz