Pomozte nám
-
Příspěvek od Luboš Samec » 12.05.2008 15:19
Vážení přátelé, v poslední době mám pocit že Požáry potřebují zase trochu "nahodit". Proto bych uvítal vaše nápady a náměty co zlepšit, o čem psát, co nového udělat. Napište nám co by serveru pomohlo aby byl lepší. Nové rubriky, noví lidé, změna šéfredaktora, prostě cokoliv Vás napadne. Neslibuji že vše budeme schopni realizovat, ale rád bych aby Požáry byl server podle vašeho gusta. Vždycky je co zlepšovat a my máme zcela jistě značné rezervy. Psát můžete do této diskuse nebo na mail lubos.samec@pozary.cz . Děkuji.
-
Příspěvek od Neznámý Vojín » 12.05.2008 15:19
Vyjádřím zde svůj jen čistě osobní názor, ať si o něm myslí každý co chce.To co Vy tady hoši děláte, zabere hroznou spoustu času, který na to musí být.Ten čas si najde zase jen někdo kdo to chce dělat a dělá.Znám lidi, kteří umí všechno jen kritizovat, ale když se řekne-udělej to jinak, tak strčí ruce do kapes a já nic, já muzikant.Určtě by ne prospělo, ale pomohlo celé věci, kdyby Vám každý jak tu jsme s něčím pomohli, hlavně příspěvky všeho druhu o hasičích, protože tak nějak cítím, že neděláte nic jiného než je sháníte.Když se pak strhne debata k některému příspěvku, která nabere úplně jiný směr, napadání a osočování, je lepší se do toho neplést a věřím tomu, že ani redaktorům z toho není dobře.Chodíme sem všichni číst, povídat, dozvídat se atd.Nemám pocit, že by jste měli něco zásadního měnit s vyjímkou již zmíněných více postřehů a příspěvků od zásahů, které ale Vy nestihnete kdyby jste se rozkrájeli.Asi bychom měli my, z té druhé strany obrazovky trochu napomoct.To je jen můj názor.
P.S.Hlavně nechtějte aby Vám, někdo tu práci znechutil natolik, aby jste měli pocit, že to děláte blbě.
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:19
Nenapadá mě nic velkého, co tady chybí. Možná jen dotvořit tu galerii uživatelů
Je fakt, že to tu možná zabíhá do jakéhosi stereotypu, ale to snad není na škodu - web funguje a novinky se objevují neustále.
-
Příspěvek od Honza T. » 12.05.2008 15:19
Mě se web staršně moc, líbí chodím tu denně i několikrát denně.
Mě osobně tu třeba strašně chybí nějaké videa, něco kratšího ze zásahu, nebo ze cvičení cokoliv. Dále bych oživil rubriku testy. Např. zkusit udělat test T815 Terrno od THT a T815 Terrno od SPS a porovnat, čí nástvaba je lepší. Jinak se mi zdá, že je to tu dobrý, akorát tu občas vázně aktualizace, kdysi to bývalo každý den. Skoro....
Příspěvek od » 12.05.2008 15:19
Ahoj, už dlouhou dobu jsem denním návštěvníkem a stránky se mi moc líbí. Potěšila by mě stránka s inzeráty, vím že jich existuje na jiných webech spousty, ale proč nemít vše pohromadě a navíc si myslím, že je tady denní návštěvnost obrovská. Ikdyž ty inzeráty jsou spíše pro nás pětkaře, kteří shání veškeré vybavení co nejlevněji-) Jinak bych ještě rozšířil podkategorii represe, rád bych se dozvěděl o zkušenostech ze zásahů od profesionálů a kluků ze dvojek a trojek, přeci jen máme v pětkách ty školení hodně omezené a nikdy člověk neví kde se třeba i soukromě přichomýtne a přesto dokázal pomoci.
-
Příspěvek od Jirka Jirka » 12.05.2008 15:19
Navhrval bych zavédst RSS pro sledování novinek a v diskuzi a bylo možno sledovat víc novinek poslednních 10 ke když je to ke všem tématům se mě zdá strašně málo někdy je to jen diskuze za 2 hodiny
-
Příspěvek od Pavel Všelko » 12.05.2008 15:19
Ahoj redakce.
Občas i já drobně přispěji k obsahu Vašeho webu. Co se týče toho co změnit? To snad ani nic, jen mi tu něco trošku chybí. "domácí scéna" -
Na vysvětlenou, vím už jak vypadá zbrojnice ve Frankfurtu s čím jezdí v Austrálii a pod, ale co my doma? To si musím kupovat knihy a listovat po internetu abych se podíval jak vypadá zbrojnice v Suchdole /:-)/ apod.? Což takhle udělat seriálek o našich stanicích a zbrojnicích ( líbila se mi soutěž o nejhezčí hasičárnu a nejhezčí automobil) a také o jednotkách a hasičích?
Což třeba rozebrat nějaké složitější nebo něčím specifické zásahy s odborníky, představit nová hasiva a nové techniky hašení? Myslím jako seznámení ostatních s tím co třeba nikde jinde neuvidí. Konkrétně třeba Cobra, nebo ta specielní Liazka co byla na požáru kovošrotu apod.
To jen jako návrh. Jinak supr stránky a přeji mnoha zdaru a dalších úspěchů. Všelko Pavel, JSDH Ostrov
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:19
fm Jirka Jirka: podporu RSS už tento web dávno má - a to kvůli línýmu opeřencovi, kterej tak dlouho hučel do Luboše, až tento rezignoval (btw... jistý nejmenovaný webmaster ze Slatiny dopadnul stejně, hi!). Kdo neví, co je RSS a k čemu je to dobré, ať si přečte článek na adrese:
http://www.pozary.cz/clanek.asp?id_clanku=2229
Ale upozorňuji rovnou, že jsme ho páchal už před dvěma lety a odkazy tam uváděné už nemusí fungovat. Hezký článek o RSS najdete i na webu SDH Slatina:
http://hasici.obecslatina.cz/rss.php
Zmiňovaná čtečka Feed reader už je dávno i v české verzi, ale ta byla dlouho neaktualizovaná. Osobně teď používám RSS čtečku, integrovanou přímo do prohlížeče Opera.
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
A protože jsem pták sklerotickej, zapomněl jsem napsat to důležité - odkaz s adresou RSS kanálu najdete v libovolném okně Požárů úplně dole na liště vpravo. Neklikejte na něj, ale adresu zkopírujte do své RSS čtečky a je to .
Osobně bych se přimlouval za to, aby nějaké upozornění na podporu technologie RSS bylo i někde nahoře - tam v podpalubí si toho všimne jen málokdo.
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Už to tu kdysi fungovalo, ale co se najelo na nový redakční systém, vkládání aktivních odkazů nebo obrázků do diskusních příspěvků nějak nefunguje. Tedy alespoň ta původní metoda přes šablonu …TEXT…. Přitom už jsem ale aktivní odkaz kdesi v příspěvku viděl - jak to tedy je a jakým způsobem lze odkazy vkládat? Ideální je samozřejmě způsob, který používají mailové klienty - prostě napíšete mailovou adresu nebo URL a systém ji v textu rozezná bez toho, abyste to museli cpat do nějakých podivných závorek či jiných vyfikundací.
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Hele, tak z toho jsem teda vrána... Ono už to zase funguje jako postaru... přitom ještě nedávno to nešlo. Tak všechno zpátky na stromy . Hurá )
-
Příspěvek od Jiří Adamec » 12.05.2008 15:19
Jak psali ostatní přidal bych bazar, víc reportáží třeba z jednotlivých stanic po republice a to jak HZS tak SDH a určitě hasičské technologie.
vlastovko, jak funguje ta šablona?Já jsem odkazy vkládal vždycky v htlm kódu (href a tak dále)
-
Příspěvek od Jan Vavroušek » 12.05.2008 15:19
Možná ych se věnoval více dobrovolným hasičům. Také by nebylo špatné přidat nějaký katalog techniky, výstroje a výzbroje a k nim recenze, postřehy zkušenosti uživatelů ....
-
-
No možná je to moje chyba nevím ale používám Firefox který má podporu RSS ale na požárech mě to bohužel nefunguje jako jinde tady když kliknu na RSS otevře se nějaká divná stránka v nějakm html kodu. A ještě škoda že právě v diskuzích RSS není:-(
-
ale zajmavý že na http://hasici.obecslatina.cz/ mě RSS normálně funguje?
Příspěvek od » 12.05.2008 15:19
se současnou formou Vašeho webu jsem já osobně spokojen, jediné co vadí nejen mě ale i spoustě dalších lidí, kteří si web dnes už jen občas prohlížejí, je jista skupinka dopisovatelu, která sem píše takové nesmysly, že nad tím zůstává rozum stát. Je mi jasné, že s tím redakce nic udělat nemůže, ale těm kterých se to týká doporučuji přečíst si svoje příspěvky třeba půl roku nazpět a zamyslet se nad tím co si o nich můžou myslet lidi, kteří s hasičinou nemají nic společného a samozřejmě samotní hasiči. Toť vše, možná bych zprovoznil rádio Požáry, to nemělo chybu. Jirka
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Ty ještě žiješ?
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti